Werk: TCDD 415. Pad Onderhoud en Herstel Departement Gestremde Spoorlyn Onderhoud Herstelaar

TCDD 415. Pad Onderhoud Herstel Hoof. Gestremde spoorlynonderhoudherstelaar

TCDDSİVAS 4.BLG.MUIDÜRLÜĞÜ 415.YOL ONDERHOUD HERSTELBESTUUR
Sperdatum: 08 Mei 2013
Release Date: 29 April 2013

Algemene bepalings en notas

Kandidate wat aan die vereistes van die versoek voldoen, kan aansoek doen by die Provinsiale / Tak Direktoraat op die plek waar die versoek gepubliseer word of via die internetadres www.iskur.gov.tr ​​binne die 10 dae vanaf die datum van publikasie van die aankondiging. - Die Owerheid en die versoekende openbare instellings en organisasies met betrekking tot die nietigverklaring en kansellasie van die aansoek van diegene wat vals dokumente of verklarings gee, is voorbehou. - Daar sal 'n trekking wees op die plek en datum hieronder aangedui. -

Kandidate wat aansoek doen vir die eise en ingesluit is in die finale lys, opvoedingsvlak, ondervinding, prioriteitstatus, vereistes vir vreemde tale en so meer. of hulle aan die voorwaardes voldoen voor die skriftelike of mondelinge eksamen. Diegene wat nie hierdie situasies kan dokumenteer of diegene wat 'n vals verklaring maak nie, sal uit die finale lys verwyder word en ander persone in die posisie sal in die lyste ingesluit word. - Die aansoekers van die aansoekers wat nie die sentrale eksamen (met prioriteit) sal toepas nie, word op die versoekende openbare instansie en organisasie in kennis gestel en hul name en adresse en hul status uiteengesit op drie keer die aantal versoeke volgens die prioriteitsdokumente. - Aansoeke sal aanvaar word op die volgende sakedag wanneer die sperdatum vir aansoek by die openbare vakansiedag nagekom word.

Klik asseblief vir meer inligting: Memurlar.net

Huidige spoorwegtenders

Mon 09

Golfverkeer

Bereik 9 @ 08: 00 - Bereik 11 @ 17: 00

Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar