41 mense gesterf het in die trein ongeluk in Pamukov sal weer gesien word

Die treinongeluk in Pamukova, waar 41 vermoor is, sal weer gesien word: Die Hooggeregshof het nie toegelaat dat die saak in die 2004-jaar in Pamukova verval waar die 41-persoon doodgemaak is nie.

Die wet van beperkings is nie wettig nie, die Hooggeregshof het die saak na die plaaslike hof gestuur.

Die uitspraak van die plaaslike hof oor die versnelde treinongeluk waarin 41 naby die dorp Mekece in Pamukova-distrik vermoor is, is deur die Hof van Cassasie omgeslaan. Die verhoor sal hervat word in 17 Junie 2014.

Machiniste het skuldig bevind

22 Julie In 2004 is 41-mense dood en 89-mense is beseer as gevolg van die ontsporing van die versnelde trein, Yakup Kadri Karaosmanoğlu, van Istanbul na Ankara. Die saak teen Sakarya 2. Hy is by die Assize Court gesien en die eerste besluit is op 1 Februarie 2008 gemaak. Die eerste ingenieur Fikret K. 2 jaar 6 maand, die tweede ingenieur Recep S. 1 jaar 3-gevangenisstraf, die treinhoof Köksal C. is vrygespreek. Die saak is deur die Hooggeregshof gebreek. Nadat die plaaslike hof die tekortkominge reggemaak het, het die opperhoof die saaklêer heroorweeg, en in September het 2011 die tweede keer in prosedure terme die besluit oor meganika omgeslaan. 7 Februarie In 2012 het die hof vir die derde keer beslis en besluit om die saak te laat val weens die verstryking van die 7,5-uitgawe. Slagoffers van die ongeluk, die besluit is na die Hof van Cassatie verskuif. Die Hoogste Hof van Appèl 12 ondersoek die appèl. Die Strafkamer het bevind dat dit onwettig was om sake weens die beperkingswet te laat val. Die uitspraak van die Hooggeregshof, kundige verslae, die eerste ingenieur se spoedgrens 132-kilometerspoed voldoen nie aan die 8'de 3-koers vir die gebrek wat gesê word nie. Aangesien die tweede bestuurder hom nie gewaarsku het nie, is hy daarop gewys dat 8 gebrekkig was in die 1-koers. Rekenaargesteunde addisionele maatreëls in plaas van spoedbeheer word slegs aan die masjienman oorgelaat omdat die 8'de 4-foutfrekwensie in werking is. Daar is daarop gewys dat genoegsame instandhouding, herstel en inspeksie nie teen die probleme in die superstruktuur vir hoëspoed-trein gedoen is nie.

Huidige spoorwegtenders

Mon 09

Golfverkeer

Bereik 9 @ 08: 00 - Bereik 11 @ 17: 00

Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar