Kombineer netwerke van Armenië en Iraanse spoorweë

Armeense en Iraanse spoorweë verenig netwerke: Armenië se minister van vervoer en kommunikasie Gagik Beglaryan 1 het in Augustus Mohammad Reisi, die gesant van die Islamitiese Republiek van Iran (IIC), ontvang; In die vergadering is die bestaande betrekkinge tussen die twee lande op die gebied van padontwikkeling en telekommunikasie geëvalueer.

In die komende proses; Dit sluit in die konstruksie van die Armeense Suid-Spoorweg en die integrasie van die spoorwegnetwerk in die Iraanse netwerk, insluitende verskeie gesamentlike projekte.

Muhammad Reisi het 'n aantal projekte vir padontwikkeling onderstreep, veral die belangrikheid van die Kuze-Güney-projek. Hy het ook gesê dat Iran ook 'n uitdruklike pad bou met die Armeense grensroete wat in die toekoms ernstige samewerking geleenthede sal bied.

Beglaryan verwelkom die gereedheid van die Iraanse kant en het die hoop uitgespreek dat Iran sy werk op hierdie gebied sal herleef.

Hy het bygevoeg dat die Armeense kant gereed is om sy bilaterale samewerking met Iran op die gebied van inligtingstegnologieë te verdiep en die ontwikkeling van bilaterale geleenthede vir die vervoer van die breër internet te verdiep.

Ten opsigte van die ooreenkomste wat in die vorige vergaderings voorsien is, het Beglaryan die noodsaaklikheid van hul besef onderstreep. Hy het ook meegedeel dat die Armeense kant 'n reeks beleggingsprojekte vir die Iraanse sakegemeenskap na die Iraanse ambassade in Jerevan sal oordra.

Die vergadering het ook in Oktober in verband met die Armeens-Iraanse intergouvernementele kommissie sessie in Iran bespreek.

Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar