3 jaar te huur in Izmir Balçova Cable Car Fasiliteite

3 jaar huur vir Izmir Balçova Cable Car Fasiliteite is tevergeefs gegee: Die Metropolitaanse Munisipaliteit betaal huur aan die diens gebou wat nie verskuif kan word nie. Dit blyk nou dat 3 'n totale huur van 372 duisend pond per jaar aan die promenade gebied by die Cable Car-fasiliteite gee.

Die probleme wat by Balçova Cable Car Fasiliteite ervaar is, wat die Metropolitaanse Munisipaliteit van Izmir nie kon voltooi nie, eindig nooit. İzmir Halkapınar gehuur Akdemir Plaza, alhoewel nie 5 maandelikse 875 duisend pond huur betaal nie, betaal die Metropolitaanse Munisipaliteit, die kabelkar sal buite die promenade wees, betaal steeds vir die leë spasie. Alhoewel die fasiliteit nie deur die Munisipaliteit gebruik is vir die plaaslike direktoraat van bosbou nie, het die eienaar van die promenadegebied, 3, gedurende die jaar 'n totale huur van 372 duisend TL betaal. Terwyl die huurooreenkoms steeds verwerk word volgens die huurooreenkoms wat die jare 2011-2020 dek, kan die munisipaliteit geen inkomste uit die promenadegebied genereer nie, aangesien die fasiliteite nie vir diens oopgemaak kan word nie. Bilal Doğan, AK Party-groep vise-president wat hierdie verlies op die agenda van die vergadering van die Metropolitaanse Munisipaliteit se vergadering gebring het, het gesê: "Daar is 'n openbare verlies. Hierdie geld kom uit die sak van Izmir, nie die munisipaliteit nie. Ons wil hê dat die fasiliteite so gou moontlik voltooi en oopgemaak word en aan die inwoners van Izmir aangebied word. Alhoewel hierdie geld uit Grand Plaza A.Ş kom, is die munisipaliteit se maatskappy beseer en kapitaal word verhoog om hierdie bedrag te dek en geld word van die munisipaliteit se koffers oorgedra. " By die vergadering van die Metropolitaanse Munisipaliteit van Izmir is die probleem van die kabelkar opgevoed. AK Party-groep vise-voorsitter Bilal Dogan, die oordrag van Balçova Cable Car Fasiliteite na Grand Plaza 'Vir jare is die fasiliteite sedert die 2011-jaar in gebruik. 124 duisend pond per jaar word vermors. Laat die roepweg oop so gou moontlik. " Bilal Doğan het daaraan herinner dat 'n huurooreenkoms tussen die İzmir Metropolitaanse Munisipaliteit en die Bosbestuursdirektoraat oor die jare 2011 en 2020 gemaak is. Die gesag kom van die Vergadering. Hier, die jaarlikse huur 2011 duisend pond. Sedert 2, word elke jaar 31.07.2013'er duisend pond huur betaling gemaak. Huurbetalings hier is vermors. "

Hande van die hande
Beklemtoon dat nie die burokratiese prosedures of die Metropolitaanse Munisipaliteit van Izmir 'n doeltreffendheid op die Balçova-kabelbaanfasiliteite kan bied van 2007 na 2011 nie, het Doğan gesê. Içerisinde Gedurende die tyd is daar baie stadige ontwikkelings oor die Cable Car Social Facilities. Tog sien ons dat Turkye in ander stede gedoen vinniger as enige ander kabelkar en 'n proses voltooi. Nou, laat ons die konstruksie van Balçova Teleferik Sosiale Fasiliteite so gou as moontlik voltooi en dit oopmaak vir die diens van ons mense. "

Huidige spoorwegtenders

vir 05

AusRAIL Plus Beurs en konferensie

Bereik 3 @ 08: 00 - Bereik 5 @ 17: 00
vir 05

Wêreldspoorfees

Bereik 3 @ 08: 00 - Bereik 5 @ 17: 00
vir 05

Spoorwegnuus soek