Bursa sal die hoë-tegnologie-OSB na 2023-teikens dra

OSB sal die beurs na 2023-doelwitte dra: Die nuwe georganiseerde nywerheidsgebied (OSB), wat Bursa die middelpunt van hoë-tegnologie-beleggings sal maak, is op die stadsraad bespreek. Die voorste name van die stad het gesê dat die nuwe OIZ Bursa na 2023-teikens sal bring.
Die besluite van die stadsraad oor die toekoms van die stad, met die deelname van sakelewe, verteenwoordigers van openbare instellings en organisasies, akademici en nie-regeringsorganisasies met die deelname aan 'Bursa Speaks' -vergadering 'New Industrial Zones in Bursa', is onder die titel gehou. Merinos Atatürk Kongres en Kultuur Hy het by die vergadering gehou by die Sentrum BCCI Vergadering President Remzi hakke, het gesê dat Turkye se eerste georganiseerde nywerheidsgebied in Bursa gestig in 1963, "gestig deur die vooruit dink bestuurders OSB, Turkye se produksie en uitvoer van Bursa vandag dit het sentraal geword. Hoe is 50 jaar gelede met die visie om 'n toonaangewende stad in Bursa, Turkye se ekonomie wees, sal die visioenêre nuwe OSB projek die toekoms van Bursa waarborg is 'n projek 50 jaar, "het hy gesê.
İZ ONS KAN BETROKKE WAARDEPRODUKSIE BEREIK ”
Topuk van die BTSO-parlement, het gesê dat die uitvoer van Bursa in die afgelope 10-jaar van 4 miljard dollar tot 12 miljard dollar toegeneem het. Volgens Topuk het Bursa beoog om 2023 biljoen dollar in 75 uit te voer, het Topuk gesê. Om Bursa se 2023-teikens te bereik, moet daar gemiddeld 'n toename in 20-uitvoer per jaar wees. Dit is nie moontlik vir Bursa om hierdie doelwit met sy bestaande produksiestruktuur te bereik nie. Met 'n ander sprong, moet dit op meer toegevoegde waarde gerig word en tegnologiese produkte en produksiegebiede dienooreenkomstig beplan moet word. ”
Remzi Topuk, Bursa se toekomstige doelstellings in ooreenstemming met ruimte, lugvaart, verdediging, spoorstelsels, tegniese tekstiele, soos die oorgang na waardes toegevoegde sektore, het hy gesê. Topuk het gesê: 'Ons benodig verskillende produksiebasisse as klassieke OIZ's, wat tegnologie-ontwikkelingsones, uitnemendheidsentrums, logistieke sentrums en opleidingsentrums is om vinnige en volhoubare groei vir O & O-georiënteerde tegnologiese sektore te verseker.
Hüseyin Durmaz, voorsitter van die raad van die Bursa Organised Industrial Zone, het gesê dat ongelisensieerde fabrieke buite die bestaande 13 OIZ en 8 Improvisation OIZ in die Bursa-vlakte die omgewing benadeel. Durmaz verklaar dat die infrastruktuur van hierdie ondernemings met die totstandkoming van die nuwe OIZ na 'n omgewingsensitiewe streek en 'n logistieke infrastruktuur sal verskuif. Sodat ons 'n goeie toekoms vir ons kinders kan oorlaat. '
OK GROOT GROND VIR GROOT BELEGGINGS ”
OSBÜK-bestuurslid Selim Yedikardeş het gesê dat stedelike transformasie in die nywerheid oorweeg moet word. Yedikardeş het daarop gewys dat die bedryf die lewe vergemaklik en daarop gewys dat die bedryf vinnig gegroei het in stede wat teen Bursa meeding. Yedikardeş verklaar dat daar 'n geskikte gebied is vir klein en mediumgrootte beleggings in die bestaande industriële sones in Bursa, maar dat dit nie 'n geskikte plek vir OIZ's vir grootskaalse en hoë-tegnologie-beleggings is nie. Yedikardeş het daarop gewys dat die vierkante meter grootte van die bestaande OIZ's in Bursa, wat bekend staan ​​as die industriële stad, kleiner is as 'n enkele OIZ in Gaziantep. Yedikardeş het uitgespreek dat Gaziantep steeds die nywerheidsgrond wil vergroot en gesê dat Bursa ook nuwe beleggingsgebiede benodig. Yedikardeş het bygevoeg dat die jong bevolking die geleentheid gebied moet word om in fasiliteite te werk waar hoë-tegnologie produkte vervaardig word.
Die nyweraar Cem Bozdağ het verklaar dat hulle 'n onderneming in Kestel het en gesê: uz Ons ding mee met ernstige mededingers in ons sektor. Ons het belangrike teikens vir uitvoere gestel. Ons wil in 'n nuwe en tegnologiese masjien belê. Maar u kan die plek nie vind nie. Laat ons in Bursa aanbeweeg, wys ons 'n duisend vierkante meter 30. Ons wil net 'n plek hê, maar ongelukkig, sê hy.
Die nyweraar Zafer Milli, wat op die vergadering die woord gevoer het, het verduidelik dat Bursa die middelpunt van gevorderde tegnologie met hoë toegevoegde waarde moet word.
Bariffaki Industrialists and Presidentmen Association President Arif Demirören, sowel industriële as landbou-aktiwiteite in Bursa moet saam uitgevoer word, het hy bygevoeg. Volgens die feit dat daar 'n goed beplande nywerheidsgebied in infrastruktuurbeleggings in Bursa is, het Demirören gesê, hala Ons probeer steeds om 1 kilogram yster teen 2 kilogram prys te verkoop. Ons moet die hoë produksiemodel vir toegevoegde waarde in Bursa implementeer. Daar is 'n behoefte aan 'n sterk Turkye om hierdie beleggings te implementeer sluit, "het hy gesê.

Huidige spoorwegtenders

Mon 09

Golfverkeer

Bereik 9 @ 08: 00 - Bereik 11 @ 17: 00

Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar