Sumela klooster roepeway projek sal toerisme potensiaal verhoog

Sümela-kloosterroete-projek sal toerisme-potensiaal verhoog: Dit is daarop gemik om die toerisme-potensiaal van die streek nog meer te verhoog deur die modernisering van die kabelbaan, infrastruktuur en fasiliteite in die Sümela-klooster in Maçka-distrik Trabzon te voltooi. Dit is een van die belangrikste kulturele erfenisse van die wêreld. Die aantal toeriste wat die klooster besoek, sal verder styg. Werk sal voortgaan om Sümela-klooster en toerisme-potensiaal in die streek te verhoog. Ons glo dat hierdie getal sal voortgaan om volgende jaar te verhoog en ons is gerig op 30 duisend toeriste "
Die historiese Sumela-klooster, wat 'n belangrike bydrae lewer tot die toerisme van die streek, met sy natuurskoon, is daarop gemik om die aantal toeriste wat na die streek kom, te verhoog met die werke wat deur die Goewerneurskap van Trabzon, Metropolitaanse Munisipaliteit, Algemene Direktoraat van Nasionale Parke en ander instellings uitgevoer word.
Die historiese klooster in die Altınder-vallei in die Maçka-distrik het die afgelope jaar die eerste plek in die natuur liefhebbers se voorkeur gehad.
Die aantal besoekers aan die Sumela-klooster, een van die gunsteling-aantreklikhede wat besoek is deur toeriste wat na die Oos-Swartsee kom, het 500 duisend verlede jaar bereik en het 30-persentasie vergeleke met die vorige jaar.
Trabzon Goewerneur Abdil Jalil Self, AA het gesê in 'n verklaring aan verslaggewers, Sümela klooster in Turkye en die wêreld, het hy gesê dit is 'n belangrike kulturele bate.
Sümela-klooster, Oos-Swartsee-toerisme, is 'n belangrike bestemming in die uitspraak. Oz het gesê: "Sümela-klooster het 'n belangrike sentrum geword in terme van geloof. Toerisme het mettertyd ontwikkel. Daarom is belangrike studies in die afgelope jaar in hierdie omvang uitgevoer. "
Oz het gesê dat hulle belangrik is vir infrastruktuurwerke in die rigting van toerisme en gesê, bazı Sommige restaureringswerk is in die verlede in die streek gedoen. Daar was 'n paar ontbrekende en foutiewe dele in die studie. Weens die ontbrekende dele is die behoefte aan herstel weer aan die lig gebring. Daarom is die projek herstel vir die uitgebreide herstel van die Sümela-klooster. Die projek is geslaag deur die Raad van Bewaring van Kulturele en Natuurlike Erfenis. Hopelik sal ons die tender goedkeur en die herstel so spoedig moontlik besef. Herstel
- of Ons streef daarna om daaglikse geriewe meer moderne te maak "
Beklemtoon dat die aantal toeriste wat die Sumela-klooster besoek het, met elke jaar vermeerder het, het Öz gesê. "Die aantal binnelandse en buitelandse toeriste wat die Sumela-klooster besoek het, het verlede jaar met 30 duisend persent toegeneem vergeleke met die vorige jaar en 500 duisend oorskry. Ons glo dat hierdie getal sal voortgaan om volgende jaar te verhoog en ons is gerig op 800 duisend toeriste.
Oz het gesê dat die aantal toeriste wat die streek en die klooster besoek, sal toeneem met die infrastruktuurwerke en dat hulle voortgaan om die toerisme-potensiaal van die Sümela-klooster en die streek te verhoog.
In die distrik Maçka, veral Trabzon Metropolitaanse Munisipaliteit, Maçka Distriksmunisipaliteit en die Algemene Direktoraat van Nasionale Parke het daarop gewys dat die gesamentlike werk, eilandcelikle. In die eerste plek, binne die omvang van hierdie aktiwiteite in die streek, beoog ons om moderne fasiliteite te maak. Binne hierdie omvang gaan ons projekwerke voort. Na 'n kort rukkie gaan ons die nag sukkel.
- ilgili Werk op die kabelkar gaan voort "
Goewerneur Oz, Sumela-klooster word beplan om op die kabelwa te werk, en let daarop dat die streek steeds die potensiaal van toerisme in die streek verhoog, het hy bygevoeg.
Oz het gesê dat binnelandse en buitelandse toeriste na die stad wou, nie die streek verlaat sonder om die Sumela-klooster te sien nie en gesê: "Ek dink dus dat ons meer aandele uit toerisme sal kry met die projekte wat ons sal implementeer. Sümela-klooster sal voortgaan om te dien as 'n belangrike toerismebestemming in die streek, veral met die kabelbaanprojek en Çakırgöl Winter Toerismesentrum. "

Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar