Herstel van Historiese Bada-brug

Historiese Bada-brug word herstel: Die historiese Bada-brug, wat geregistreer is as 'n kulturele bate wat beskerm moet word deur die Konya Culture and Natural Heritage Protection Board, word in die distrik Beyşehir herstel.
Geleë binne die grense van die distrik Bayavşar, was die historiese brug uit die Ottomaanse periode gesluit vir voertuigverkeer weens die groot gevaar ten opsigte van lewens- en eiendomsveiligheid. Nadat die motor vir verkeer gesluit was, is besluit om die Bada-brug te herstel ten einde die skade te voorkom. Die studie is deur die Regionale Direktoraat begin.
Na die tender by die snelweë, het die restourasiewerk wat deur die maatskappy begin is, onderneem dat die werk aan die einde van die verhoog gesê is. Verkeersvloei vanaf die dienspad wat parallel met die historiese brug loop, wat gesluit was vir vervoer, het verlede jaar herstel.
Die datum sal na verwagting binne 200 kalenderdae voltooi wees.

Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar