Veldstudie is in die Kars Logistieke Sentrum uitgevoer

'N Veldstudie is gehou in die Kars Logistieke Sentrum: 'n Afvaardiging van die verwante Ministerie van Logistieke Sentrum, wat beplan is om met die inbedryfstelling van die Spoorweg-Tbilisi-Kars (BTK) Spoorlyn, saam met Filiz Çalış, Direkteur van Georganiseerde Industriële Sone (OSB) Hulle het uitgebreide ondersoeke gedoen.

Staat Spoorweë van die Republiek van Turkye deur die toepassing van die nuwe Logistics Centre projek, nadat 10 dae gelede, die betrokke kontrakteur, begin sy aktiwiteite in die streek deur boor en studies te Kars met Ministerie amptenare.

Tussen die bestaande industriële sone en die tweede georganiseerde nywerheidsgebied sal Paşaçayır Neighborhood Road na die Cement Factory op die gebied van die 10 Logistics Center-aansoekprojek opgestel word die dag voor die ministerie en maatskappy-amptenare geleer het dat Kars gekom het.

OIZ Bestuurder Filiz Calis het gesê, Ata Ons is op 'n veldtog van die Logistieke Sentrum met die personeel van Ataç Ingenieurs- en Vervoerbediening, die kontrakteursfirma van Kars Logistieke Sentrum en Spoorwegverbindings-implementeringsprojekte. 9 het in April 'n kontrak met die maatskappy onderteken, en 24 is in April afgelewer. Logistieke Sentrum 30 sal op 'n duisend hektaar gebied ontplooi word. Dit is die eerste veldrit na die aflewering van die werf. Ons voer hierdie veldrit saam met 4 Ministerie amptenaar en 3 maatskappy beampte. Ons as OIZ bied tegniese ondersteuning ". - KARS

Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar