Cankesen besoek TCDD affiliasies in Uşak

Cankesen het TCDD-geaffilieerde werkplekke in Uşak besoek. Binne hierdie bestek het Cankesen, wat die beamptes besoek het wat in die inrigtings wat met die vervoerdiens-tak in Uşak werk, besoek, een vir een met die werknemers vergader en hul probleme ter plaatse geïdentifiseer.

Burgemeester Cankesen, burgemeester van Usak Av. Nurullah Cahan het sy kantoor besoek en onderlinge konsultasies gehou.

Cankesen, wat saamgekom het met die werknemers in die instellings wat met ons dienswapen verband hou, het na die probleme van die werknemers geluister en aan die owerhede van die maatskappy oorgedra. In die vergaderings het die voorsitter en die voorsitter van die geluister na die probleme van ons werknemers en werknemers, gesê dat hulle hul bes doen om die probleme wat op die werkplek ervaar is, op te los en wedersydse konsultasies te onderneem. Burgemeester Can Cankesen het ook die kollektiewe bedingingsooreenkomste met ons lede bespreek en inligting oor die proses en prestasies gegee.

Die vise-president Ümit Aydın, die takvoorsitter Ahmet Özdemir, Izmir, die verteenwoordiger van die Uşak-provinsie Şahin Akgün en die bestuur van die takbestuur het ook die besoeke vergesel.

Huidige veilings

 1. Tenderkennisgewing: Versterking van brûe en roosters

  Januarie 27 @ 14: 00 - 15: 00
 2. Transport Ticketing Global

  Januarie 28 @ 08: 00 - Januarie 29 @ 17: 00
 3. Die beveiliging van belegging in die spoorsektor

  Januarie 28 @ 08: 00 - 17: 00
 4. Kennisgewing van die tender: die opknapping van die regterpaaie van Tatvan-pier

  Januarie 28 @ 09: 30 - 10: 30
 5. Aankoop Kennisgewing: Lente klem sal gekoop word

  Januarie 28 @ 10: 30 - 11: 30

Spoorwegnuus soek

1 Kommentaar

 1. Sn cankesen, probleme van werknemers en oplossings voorstelle skriftelik aan die plaaslike owerhede moet nie aan die streekbestuurder gegee word nie, toon nie belangstelling in die versoek of na die beskaafde rekening oorgedra word nie, sal die werksomstandighede van die Faalverskuiwing reggestel word.

kommentaar