Die vinnige trein is die toekoms in 2023. Hoekom het jy die Malates vir jare mislei?

Hoëspoedstrein 2023'te Toekoms Hoekom jy Malatyalılar al jare lank mislei het: CHP Adjunkvoorsitter en Malatya Adjunk Veli Ağbaba het die AKP-mense herhaaldelik gekritiseer wat verskillende datums op die hoëspoedstrein gegee het.


CHP Adjunk-voorsitter en Malatya Adjunk-Veli Ağbaba, kritiek op die AKP-mense wat herhaaldelik verskillende datums op die hoëspoedstrein gegee het. "As die hoëspoed-trein in 2023 sou kom, hoekom het jy jare lank Malatya-mense gelos?"

Onlangs het die Minister van Vervoer, Maritieme Sake en Kommunikasie Ahmet Arslan deelgeneem aan 'n program oor die High Speed ​​Train (YHT) -projek, selfs die naam Malatya, om nie die naam te noem nie. Sy oë het weer verskillende verklarings oor die Malatya gemaak, met verskillende datums goeie nuus! AKP LP's en uitvoerende beamptes.

KWV-vise-president en Malatya Adjunk-Veli Ağbaba het 'n skriftelike verklaring oor die onderwerp, ekonomiese, maatskaplike, bevolkingsgrootte ten opsigte van die bevolking terug na Malatya, vinniger as die hoëspoedstrein, Malatya, op die beste moontlike jaar later 6 aanvaar. nie. Malatya is geleë op 'n knoop wat die noorde aan die suide en oos na die weste verbind. Die rede waarom die stad, wat so 'n belangrike geografiese ligging het, een van die stede is waar die hoëspoedstrein tot die einde sal kom, moet openbaar gemaak word deur die AKP-LP's wat voortdurend praat. "

Sedert die 2012-jaar, toe die probleem opduik, het Ağbaba daaraan herinner dat AKP-afgevaardigdes goeie nuus aan Malatyali gegee het deur verskillende datums aan te kondig. Is dit nie om Malatiërs te mislei om die tender stadiums te noem nie? Maak asseblief 'n verklaring aan die afgevaardigdes om die argief en Malatyalıların te scan, hoeveel keer het hulle verskillende verduidelikings oor die hoëspoedstrein gemaak. Malatiërs verdien hierdie politieke begrip nie. KulSpoorwegnuus soek

1 Kommentaar

  1. Veral in beleggings wat ernstige koste vereis, word HHT-beleggings eers op die toepaslike hoofroetes gemaak deur koste-effektiwiteitsanalise. Dié naby aan hierdie roetes baat ook by hierdie belegging. Malatya 'YHT moet in hierdie konteks oorweeg word. Reeds in 'n sin wanneer Sivas se YHT Malatya-Elazığ-Diyarbakır-Batman-Erzincan-Erzurum en Kars ook sal kom. Die gemiddelde tyd tussen Malatya en Sivas is 4 uur. Dit is ook elektries as ek nie verkeerd is nie. Hierdie manier gaan af tot 3 uur wanneer die elektriese stelle gebruik word. As dit kom by 5 uur tussen Sivas en Istanbul, sal dit na Malnya verminder word na 8-8,5 uur. Selfs as jy tyd wag, selfs per vliegtuig, is dit nader aan hierdie tyd.

kommentaar