Kars lei Smart City Aansoek

Kars, Pionier Smart City Aansoek om U: Vervoer, Maritieme Sake en Kommunikasie Minister Ahmet Arslan, "Vandag een van ons burgers in Turkye wil nie eens ontneem van toegang tot die Internet. Vir hierdie Geen internet beskikbaar nie Ons begin met 'n veldtog met die naam advertensie.

Minister Arslan, Kars Smart City en Fiberkent-projek in sy toespraak by die voorleggingseremonie, het gesê hulle het 'n gevallestudie in Kars voorgelê.

Hulle wil Kars 'n stad van die wêreld maak, en dit beteken dat dit deur inligting en kommunikasie Arslan gaan, wat Kars 'n slim stadidentiteit gee. Die wêreld sal herkenbaar word.

Arslan, Turkye se swakker kommunikasie en inligting-infrastruktuur het gesê hulle het baie innoverende programme.

Op baie gebiede het Önemli inter-masjienkommunikasie opgemerk dat daar in Arslan, Paralel groot vordering gemaak is. In parallel met hierdie ontwikkelinge het ons begin en werk in belangrike stede soos slim stede. Ons het 'n nuwe bladsy in die geskiedenis van vervoer geopen. In ooreenstemming met 2023 Intelligent Transportation Vision het ons die snelweë met inligting- en kommunikasietegnologie toegerus. Vir meer lewendige stede het ons slim transformasie in ons stede begin.

Arslan, slim stad-oplossings sal doeltreffender openbare dienste gemaak word, brandstof- en energiebesparings sal vertel word, smart city-aansoeke het 'n een-tot-een-diens begin lewer. Hierdie aansoek is nie beperk tot Kars nie. Verskaf inligting oor die slim stadsprojek Arslan, in hierdie konteks het prioriteit verleen om die lewens van gestremde burgers te fasiliteer. In die projek het die implementering van Voice Steps in Kars begin.

Arslan, die beheersentrum van slim stadsaansoeke, is in die gebou van die Goewerneurskantoor geskep, het gesê dat alle transaksies van die sentrum gevolg sal word.

Veselvesel aan elke gebou en straat "

Fiberkent met Turk Telekom in Turkye met die naam van Arslan het daarop gewys dat hulle begin 'n nuwe projek, 'n hoë-spoed internet om die behoeftes van burgers te voldoen vir die projek gesê hulle sal die vesel te neem aan die straat en elke gebou.

Arslan het verklaar dat hulle daarop gemik is om die mees geskikte veseltransformasie te voorsien en die ou koperinfrastruktuur na veselinfrastruktuur te omskep. Da, ons het elke intekenaar aan 100 megabits per sekonde voorsien in die gebiede waar hierdie transformasies gemaak word. Ons het hierdie projek in Kars begin. Ons beoog om hierdie jaar ook te voltooi. U

In Inisiatief 'n mobilisering onder die naam van die huis sonder die internet "

Onderstreep dat die internet nou net so belangrik is soos elektrisiteit en water, het Arslan gesê dat dit nie moontlik is om aan 'n lewe sonder internet te dink nie en gesê:

'Ons wil nie meer te ontneem van toegang tot die internet bly, selfs een van ons burgers in vandag se Turkye. Hiervoor begin ons 'n mobilisering onder die naam 'Geen huis sonder die internet' nie. Die eerste en belangrikste stap van hierdie mobilisering is dat internetpryse so laag is dat dit deur elke inkomstegroep bereik kan word. Turkye in intekenaars vaste telefoon, maar daar is ongeveer 2 miljoen huishoudings wat die Internet selfs een keer gebruik. Die eerste doel van hierdie mobilisering is om die inwoners van hierdie 2 miljoen huishoudings op die internet te bring. Binne die omvang van hierdie veldtog het ons ons vriende by Türk Telekom gevra om 'n spesiale tarief vir ons burgers uit te reik wat die internet vir die eerste keer sal ontmoet. Hulle het ook hierdie oproep omhels en begin werk op die winsgewende tarief. Ons het die weg gebaan vir alle internetdiensverskaffers om voordeel te trek uit die diens sonder winsbejag. "

Lazım Ons moet sterk wees om iemand te hou om perd te speel

Arslan het daarop gewys dat die projekte wat bydra tot die ontwikkeling van die land, geïmplementeer sal word en gesê: "In hierdie stryd moet ons sterk wees sodat iemand nie perde kan beweeg nie. Ons moet sterk dienste lewer en met sekere stappe na die toekoms stap. "

Beklemtoon dat mense werk om hul lewens makliker te maak, het Arslan gesê, "Ons land moet ondersteuning bied om die pad van gesonde stappe wat ons in die toekoms sal neem, te fasiliteer. Hy het dit tot dusver ondersteun, en ek is seker dat hy dit nog sterker sal ondersteun. Daarna sal ons wakker om 'n meer kragtige Turkye, 'n land van ons mense veel meer kragtige en sal die lewe makliker vir ons geografie maak. Ons sal voortgaan om die onderdrukte en slagoffers ter wêreld te beskerm en Anatolië hul ma se skoot en pa se steengroef te maak. "

Aan die ander kant Arslan, wat vir die tweede keer in Turkye praat Turkish Turk Telekom bedank Paul Doany, die top-bestuurder.

Türk Telekom se uitvoerende hoof, Paul Doany, het gesê hulle is bly om Kars 'n slim stad te maak en veselspoed internet aan die stad te bied.

Na die toesprake, minister Arslan en diegene wat daarmee saamgegaan het, het die goewerneur se gebou die Smart City Management Centre ingewy.

Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar