Fietsbewustheid sal in Gaziantep geskep word

Gaziantep Metropolitaanse Munisipaliteit het 'n konferensie gereël oor Sen Sen De Pedalla vir die toekoms. Die konferensie beklemtoon die belangrikheid van die bevordering van fietsgebruik, wat gesond en ekonomies is, en aangemoedig om die aantal fietsryers te verhoog.

Ten einde 'n bewustheid te wek oor die gebruik van fietse in die stad van fietspadprojekte wat voorberei is deur die Direktoraat van Vervoerbeplanning en Spoorstelsels, is 'n gesamentlike projek genaamd Sen Sen De Pedalla for the Future başlat van stapel gestuur.

Binne die bestek van die projek het die konferensie by die Gazi Culture Centre, bygewoon deur Murat Suyabatmaz, president van die Vereniging van fietsryers, as spreker belangstelling getoon vir openbare instellings en nie-regeringsorganisasies.

Op die konferensie het Suyabatmaz, die president van die fietsryvereniging, benadruk dat fiets in elke veld belangrik is om fietsbewustheid te bewerkstellig en gesê dat fiets 'n ander funksie het ten opsigte van gesondheid, omgewing, vervoer, ekonomie, natuurramp en veiligheid.

Suyabatmaz het gesê dat die effek van fiets groot is in die verligting van stedelike verkeer en gesê dat fietsry noodsaaklik is vir stede om 'n volhoubare en gesonde stad en kwaliteit van die lewe te skep.

Die uitstalling “Pedalners After Eighty” was die fokus van die aandag. Bedri Sakarya, 85, wat aan die foto's in die tentoonstelling deelgeneem het, het ook aan die konferensie deelgeneem.

Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar