Kantoor Spoorweg Onderdoorgang

Diyarbakir Metropolitaanse Munisipaliteit, wat die mure van die Office Underpass hernu en die voetoorgange verlig, sal die buitekant van die gang versier met historiese figure van die stad.

Diyarbakır Metropolitaanse Munisipaliteit vernuwe die Office Underpass, wat die distrikte Yenişehir en Bağlar verbind en die spoorlyn kruis. Spanne in die opknappingswerk is in die eerste plek die kunsmatige albasters in die gevaar dat dit teen die mure afval. Voorafvervaardigde 30 duisend 26 vierkante meter voorvervaardigde muur is aangebring in plaas van die kunsmatige albasters wat verwyder is. DISKI Algemene Direktoraatspanne, reënwater onderwaterrehabilitasie werk is ondergronds uitgevoer.

Voetkruisings verlig

Die 2-voetoorgang in die ondergang is ook hernu. Die voetgangerpaadjies, wat vooraf teen die mure aangebring is, is ook weer verlig en die nodige beligting is voorsien. Burgers wat voorheen die pad waar die treinspoor gebruik het, met die uitvoering van beligting gebruik het, kan ondergangse van voetgangers gebruik.

Die stad sal met historiese figure versier word

Binne die bestek van “Office Underpass Work Büyük, het Metropolitaanse Munisipaliteit dieselfde voorafmuurproses op die keermuur van Koşuyolu Park gebruik. Nadat die voorafmure aangebring is, sal die spanne al die mure verf. Binne die bestek van dieselfde werk, sal die plaveiselwerk op 'n totale oppervlakte van duisend vierkante meter begin word.

Na afloop van die skilderkunswerk, sal die buitekant van die Office Underpass versier word met historiese figure van Diyarbakır. Die werk sal na verwagting in Oktober voltooi wees.

Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar