Akçaray Tram Line sal bereik word

2017 2.2 Km van die Akçaray-tramlyn, wat in Augustus deur die Kocaeli Metropolitaanse Munisipaliteit aan burgers aangebied word. Stadium veiling 2 sal gehou word op Desember 7. Die 2017 van die Akçaray Tram lyn, wat vanaf die Seka Staatshospitaal sal begin en die Beach Road bereik. Dit is daarop gemik om die toegang van Izmit Skole Streek te vergemaklik deur die bazaar. Op hierdie manier sal studente in skole in die streek die toegang tot die basaar versnel. 2 sal in Desember gehou word en die bod van die maatskappye sal ontvang word.

METROPOLITAANSE MUNISIPALITEIT IS BELANGRIK VIR STUDENTE

Die Metropolitaanse Munisipaliteit van Kocaeli brei die Akçaray Tram-lyn uit om dit makliker te maak vir studente wat studeer in die Izmit-skole om die basaar te bereik. Metropolitaanse Munisipaliteit 2.2 km van 2. As gevolg van die tender wat binne die omvang van die verhoogprojek gehou word, sal die tenderaar meld dat die werk in twee dele gedoen sal word. Duisend 600-meter Seka-staatshospitaal - die eerste deel van die skooldistrik, 300 sal per dag gemaak word, veral vir die opleiding van studente. Die tweede deel van die projek, 600 meter, sal in 240 dae voltooi word. Die hele projek sal in 540 dae voltooi word. Die projek bestaan ​​dus uit twee dele om te verseker dat die studente wat studeer in die Metropolitaanse Munisipaliteit se skole nie wag vir die voltooiing van die projek nie.

4 NEW STATION SAL GEHOU

2 is die Akçaray Tram lyn wat waardeer word deur die mense van Kocaeli vir daaglikse gebruiksrekords. Stage 4 nuwe stasie sal gemaak word. Die 2.2 is 'n km lange 2. Die stasies sal in Seka Staatshospitaal, Kongres Sentrum, Skole Distrik en Strandweg geleë wees. Rondrit 15 km 5 km na die bestaande tramlyn. Met die toevoeging van die Etap-tramlyn sal die lengte van die tramlyn in Kocaeli tot 2 km verhoog word.

METROPOLITAAN STEUN PLAASLIKE PRODUKSIE

Metropolitaanse Munisipaliteit 12 voertuie, sowel as 2, wat op die bestaande tramlyn loop. Met die Stage Tram-lynprojek sal 6 nuwe tramvoertuig aangekoop word. Volgens die betrokke departement se omsendbrief sal minstens een persent van die tramvoertuie 51 wees. Hierdie nommer sal verhoog word na 12 deur die toevoeging van 6 nuwe tramvoertuig bykomend tot die 18-tramvoertuig in die hande van Metropolitaanse Munisipaliteit.

Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar