'N Nuwe brug word gebou vir Kumcağız Creek

Kocaeli Metropolitaanse Munisipaliteit Kefken - Kurtyeri (Kumcağız) in die streek om vervoer te maak, is meer gerieflike brug. 'N Nuwe brug word geskep oor 100 meter noord van die bestaande brug met die werk wat deur die Departement van Vervoer uitgevoer word. Kefken Distrik Karakulukçu Straat en Kurtyeri (Kumcağız) Buurt Hacı Şükrü Strate, Kumcağız stroom wat die brug oor die werk verbind.

29 METER LENGTE
Die mure van die brug wie se dekke gevestig word, word uitgevoer. Die benadering van die brug is ook aan die gang. Na voltooiing van die studie sal die vervoer na Kumcağız-streek verslap word. Kumcağız Creek Bridge, wat deur die Metropolitaanse Munisipaliteit onder konstruksie gebou word, word gebou met 14-meterwydte en 29-meterlengte.

565 TONE ASPHALT
Duisende 180 meter verveelde stapels en 725 kubieke meter beton word in die werkplek gebruik. 175 ton asfalt word op die brug gelê. 565 vierkante meter parket en 600 meter curb sal op die sypaadjies op die brug gebruik word. Daarbenewens, binne die bestek van grondverbetering, is 500 duisend 6 meter klipkolomme geproduseer.

Huidige spoorwegtenders

Mon 09

Golfverkeer

Bereik 9 @ 08: 00 - Bereik 11 @ 17: 00

Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar