Voorsitter Aktaş: "Ons beplan die toekoms van Bursa in vervoer Başkan

Alinur Aktaş, burgemeester van Bursa, het gesê dat hulle die Transportmeesterplan opgestel het, wat die vervoerinfrastruktuur, beleggings en reëlings van die stad op 'n beplande wyse sal verseker, gebaseer op die 2035-projeksie van Bursa.
Alinur Aktaş, burgemeester van die Metropolitaanse Munisipaliteit, wat werk in lyn met die doelwit van 'n maklik toeganklike stad vanuit die stad, en die middestad inasem, tesame met die burokrate en tegnokrate, het inligting van die beamptes van die Boğaziçi-projek ontvang oor die voorbereidings vir die meesterplan vir vervoer.

Burgemeester Aktaş het benadruk dat Bursa jaar na jaar 'n vervoermasterplan 'nie in die nabye toekoms en eenvoudige berekeninge' sal voorberei deur die stad 18-20 te oorweeg nie. '' Die eerste meesterplan in 1960 en na al die studies is die groeikoers van die stad en die bevolkingsaanwas korrek bereken. . Ons wil nie dieselfde fout maak nie. Met inagneming van die bevolking en reisverhogings wat gedurende en na die 2035-jaar in Bursa kan voorkom, beplan ons die toekoms in reële terme. ”

AK HULLE SAL LIG OP DIE TOEKOMS VAN DIE STAD ”
Burgemeester Aktaş het gesê dat hulle sedert die eerste dag aan die bepaling van die prioriteitsprobleme van die stad en die soeke na oplossings werk. Volgens die burgemeester, Aktaş, het die oplossing van die implementering van die oplossing eers begin om die stadsverkeer te verlig, en ons het in 'n kort tydjie 'n beduidende afstand gemaak met die asemhaling van stedelike verkeer met die verlenging van die pad in die hoofslagare, bykomende bane en slim kruispunt-toepassings. 27-punt waar die digtheid bepaal word, ingryping in 11, 35-persentasie verkeer is verlig. Aan die een kant het ons begin met die voorbereidings vir die meesterplan vir vervoer, wat lig sal werp op die toekoms van die stad. ”

“VOERTUIGMOBILITEIT IN ACEMS IS MEER AS ISTANBUL BOSPHORUS”
Burgemeester Aktaş het daaraan herinner dat die eerste vergadering oor die meesterplan vir vervoer in Mei met 15-burgemeesters, Mukhtars en verteenwoordigers van nie-regeringsorganisasies gehou is en dat die werke sedertdien vinnig voortgaan. Binne die bestek van voorbereidings, veldstudies, verkeer en voertuiganalise het die president Aktas gesê: “Die bevolkingsprojeksie van die stad is onthul. Die verkeersmobiliteit van die bevolking is bepaal. Volgens die inligting wat ontvang is, is die mobiliteit van voertuie in die Acemler-omgewing van Bursa bepaal as 210 duisend. 150 duisend van die voertuigverkeer vind slegs in die oggend- en aandure plaas. Ons het geleer dat hierdie verhouding selfs in die daaglikse 15 duisend waardes is, selfs in die Martelaarskrug van Istanbul. Aan die ander kant word bepaal dat die daaglikse mobiliteit van 180 miljoen 3 duisend per persoon dieselfde is as Istanboel in vergelyking met die bevolking. Hierdie syfers het ons weer eens getoon hoeveel Bursa regulering en beleggingsbeplanning in vervoer benodig, naamlik die Transportmeesterplan ”.

President Aktaş het gesê dat hulle sal saamwerk met die span wat die planne voorberei in die volgende periode, en dat hulle die beleggingsbeplanning dienooreenkomstig sal bepaal, en bygevoeg dat hulle alle waardasies en ontledings korrek wil neem en die stappe korrek sal doen.

Huidige spoorwegtenders

Mon 09

Golfverkeer

Bereik 9 @ 08: 00 - Bereik 11 @ 17: 00

Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar