FIATA Diploma Opleidingsdeelnemers het Eerste Veldbesoek aan Marport gemaak

Bywoning van die eerste veldbesoek aan die marathon
Bywoning van die eerste veldbesoek aan die marathon

Internasionale Vervoer- en Logistieke Service Providers Association (UTIKAD), gaan voort om die skepping en ontwikkeling van logistieke opleiding te ondersteun in die raamwerk van die doelwitte van die logistieke kultuur in Turkye. FIATA Diploma Training georganiseer deur UTİKAD met die ondersteuning van die Istanboel Tegniese Universiteit vir Voortgesette Onderwyssentrum (İTÜSEM) gaan voort met veldbesoeke, waar praktiese toepassings ondersoek word, benewens die kursusse wat by die ITU Fakulteit vir Bedryfsadministrasie aangebied word.

In FIATA Diploma Training het die deelnemers die eerste veldbesoek van die nuwe semester afgelê. Tydens die veldbesoek aan Marport Port Operations het die deelnemers die geleentheid gehad om na die veldinspeksie die vraghanteringsproses op die terrein te sien.

FIATA Diploma Training, wat vanjaar vir die vierde keer gehou is, het op 6 Oktober 2018 begin. Binne die 290 uur van opleiding word elke vervoermodus met aparte modules verwerk. Deelnemers wat teoretiese lesse neem van sektorbestuurders en akademici het ook die kans om ervaring met veldbesoeke te hê.

Deelnemers aan FIATA Diploma Training het die eerste veldbesoek van die nuwe semester op 10 November 2018 Saterdag by Marport Port Operations gehou. Marport Port Cruise, wat aangebied is binne die bestek van die vervoer-vervoervervoer-bedieningsmodule, aangebied deur Mehmet Yavuz Kankavi van FIATA Diploma Training, is begin met die aanbieding van Fatih Yılmazkarasu, bestuurder van handel en klanteverhoudinge van Marport Port Operations. In die aanbieding in die saal het Yılmazkarasu die vrae van die deelnemers beantwoord deur die hawe-uitleg, aktiwiteite, dokke en die uitbreiding van die hawe-gebied van Marport te noem. Na afloop van die voorlegging oor die hawe, het Fatih Yılmazkarasu, bestuurder van handel en klanteverhoudinge, Marport Port Operations, Süleyman Erdem Demirci, bestuurder van handel en klante, en Samet Sarı, assistent-spesialis vir handel en klanteverhoudinge, die 27-deelnemer vergesel wat die vraghanteringsproses op die terrein ondersoek het. inligting ontvang oor metodes en veldtoerusting.

Aan die einde van die opleiding wat gedurende die 2018-2019-periode baie belangstelling uit die logistieke sektor getrek het, het FIATA-diplomas wat verwerf is uit die hoofkwartier van die logistieke sektor FIATA in Switserland 'n totale geldigheid in 150-lande. Die FIATA Diploma-opleiding word jaarliks ​​tussen Oktober en Junie aangebied en word by die ITU-fakulteit bedryfsadministrasie in Maçka aangebied. Deelnemers aan hierdie beroepsopleiding slegs op Saterdae het uitgebreide kennis oor die sektor deur veldbesoeke sowel as in die klas.

Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar