Plaque aan Kocaeli Chauffeurs van Kocaeli Metropolitaanse Munisipaliteit

Van held na nul cuz metropolitaanse gedenkplaat Kocaeli
Van held na nul cuz metropolitaanse gedenkplaat Kocaeli

Kocaeli Metropolitaanse Munisipaliteit het die uitslae van die opleiding aan bestuurders gegee. SS 5. 3-bestuurders, geaffilieer by die No.1 Urban Public Transportation Coparative, het hul lewens gered met die opleiding wat hulle ontvang het. Die bestuurders wat die waardering van die publiek met hul heldhaftigheid gewen het, is beloon met 'n gedenkplaat deur die Openbare Vervoer Departement van Kocaeli Metropolitaanse Munisipaliteit.

3 SEPARATE HERO STORY
SS 5. Een van die koöperatiewe bestuurders van die stad se openbare vervoer, Mustafa Kişili, terwyl 'n passasier op die 121-lyn gewerk het, het swaarkry in die voertuig gehad. Kocaeli Metropolitaanse Munisipaliteit "Basiese noodhulp" -opleier het die persoon onthou, die bejaarde vrou het die bose inmeng. Personeel wat die nodige noodhulp gedoen het, verander die roete van die voertuig in die noodkamer van die ou Derince Training and Research-hospitaal, wat lewens red.

BESKARE LIVES
Chauffeur Yakup Sağlam het gestremde motors gewag vir sy ma met sy motor. Die bestuurder, wat die kind omhels het en hom in sy motor gesit het, het die roete afgetrek en sy gestremde kind na die hospitaal geneem. Osman Sönmez chauffeur in die voertuig na 'n hospitaal fenalaşan pasiënt. Sönmez het die passasier in die voertuig gesien fenalaştığını, die pasiënt ingegryp. Sonmez bestuurder van die Kocaeli Staatshospitaal stop, met die skoot van die passasiers van fenalaşan, verskuif na die nooddienste van die Kocaeli Staatshospitaal.

Owerhede in AANGEBIED
Kocaeli Metropolitaanse Munisipaliteit het die sukses van heldebestuurders beloon. Kocaeli Metropolitaanse Munisipaliteit Openbare Vervoer Departement Hoof Salih Kumbar, bestuurders is in sy kantoor vermaak. Kocaeli Metropolitaanse Munisipaliteit Openbare Vervoer Departement President Salih Kumbar, Kocaeli Kamer van Minibusse en Busse President Mustafa Kurt en SS 5 No. Stad Openbare Vervoer Koöperatiewe President Lokman Aydemir het die seremonie bygewoon.

"Ons doen ons deelname"
Salih Kumbar, Hoof van Openbare Vervoer Departement van Kocaeli Metropolitaanse Munisipaliteit, wat die helde bestuurders bedank het; Orum Ek wil graag ons broers en susters bedank vir hul behandeling. Ons verwag dieselfde gedrag van ons ander broers en susters. Ons probeer alles doen wat ons moet doen. Ons sien die voordele van die opleidings wat ons bestuurdersbroers ontvang. "

DANKIE NA BÜYÜKŞEHİR
Mustafa Kurt, president van die Kocaeli-kamer van Minibus en Busmen, het gesê, of ek wens my bestuurdersvriende geluk. Ek glo dat al ons broers en susters dieselfde sal doen. Ek wil graag die bestuurders van Kocaeli Metropolitaanse Munisipaliteit bedank. Ons sien hoe belangrik hulle opleiding vir ons bestuurders is. Ons broers en susters het lewens gered met die opleiding wat hulle van Kocaeli Metropolitaanse Munisipaliteit ontvang het. " Ná die toesprake het die hoof van die departement van openbare vervoer van die Kokaeli Metropolitaanse Munisipaliteit, Salih Kumbar, 'n plakkaat en 'n waarskuwingsertifikaat aan die bestuurders voorgelê.

'N menseregteplig "
Heldbestuurders het daaraan herinner dat hul gedrag 'n plig van die mensdom is. Hulle het met die noodhulpdiens ontmoet tydens hierdie gebeure tydens hul pligte, het die Metropolitaanse Munisipaliteit gesê. Danksy die opleiding het hulle die reg gehad om in te gryp na die burgers wat die helde bestuurders versteur het, ook die Metropolitaanse Munisipaliteit vir sy sensitiwiteit bedank.

Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar