Spesiale voetgangerspaaie is ontwerp vir bewustmaking

Spesiale voetgangerspaaie word beplan
Spesiale voetgangerspaaie word beplan

2019 is deur die Ministerie van Binnelandse Sake 'Jaar van Voetspoor Prioriteitsverkeer' verklaar. Terwyl die verkeersboetes vir diegene wat nie voetgangers prioriteit gee nie, verhoog word deur 100, het Kocaeli Metropolitaanse Munisipaliteit spesiale voetgangerwyses ontwerp om bewustheid van die bestuurders teen die voetgangers te skep.

"PRIORITEIT IS LEWE, PRIORITEIT IS GEWAS"
Na aanleiding van die regulasie, wat deur die Ministerie van Binnelandse Sake onder die slagspreuk elik Prioriteit geïmplementeer is, is die Voortrekkers van die Voortrekkers, Kocaeli Metropolitaanse Munisipaliteit, Departement van Vervoer, Direktoraatspannings vir Verkeersafdelings, voetgangerpaaie vernieuwd om sodoende bewustheid van voetgangersprioriteit in die verkeer en die gebruik van dwarspaaie te verhoog.

PASSIE VOORDAT PAD
Verkeersdepartement Direktoraat Vervoer Departementspan voor die skool voor 12 is alle voetgangerspaaie versorg. Voetspore is geverf met die werk wat voor die skool uitgevoer word. "Voetgangers eerste olan geskrifte, wat menslike figure is, is geskryf in die rigting van ekstra voertuie op voetgangerspaaie. 12-distrik voor die werk wat voor die skool gedoen is, later in hospitale en kruisings dwarsdeur die provinsie.

Huidige spoorwegtenderkalender

Sout 26

Tender Aankondiging: Private Security Service

November 26 @ 10: 00 - 11: 00
organiseerders: TCDD
444 8 233
Sout 26

Tender Aankondiging: Skoonmaak Diens

November 26 @ 10: 00 - 11: 00
organiseerders: TCDD
444 8 233
Sout 26

Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar