Asfaltpavement voltooi by Yuzbasilar Junction

Die kruising van asfaltpaadjie is voltooi
Die kruising van asfaltpaadjie is voltooi

Kocaeli Metropolitaanse Munisipaliteit voer belangrike projekte uit om die belangrikste arteries vloeiend in die stad te maak. Binne hierdie omvang word nuwe kruisingswerke in D-100 en D-130 uitgevoer en die paaie word deurvoer gemaak. D-130'de Metropolitaanse Munisipaliteit Departement van Vervoer, werk in die Gölcük Yüzbaşılar streek, die brug kruising aansoek. Met die studie sal die verkeersligte in die streek verwyder word en sal die verkeer ononderbroke voortduur. Asfalt op brugdekke is by Yüzbaşılar Junction voltooi, waar die werk intensief voortduur.

AUTOMOTIVE RAILING CONSTRUCTION OP DIE BRIDGE VERVOLG
Asfaltlê is voltooi op die balke wat tussen die bene geplaas is in die projek waar die aardwerk voltooi is. Terwyl die reling van die brug voortgaan, gaan die konstruksie van die outomatiese reling voort. In die projek waar die vervaardiging van diepaadjie voortgaan, word ook verbindingswerk vir die opgradering van padgrawe uitgevoer. Daarbenewens, terwyl die opgrawingswerk op die verbindingspad na die kaptein se aansluiting voltooi word, word stormwaterdreineringswerke voortgesit.

IŞIKLAR KALKACAK, VERKEER SAL ONBEKOOP WORD
Wanneer die kruisingsprojek in D-130 afgehandel is, sal die gebied waar die verkeerdigtheid gegenereer word deur die voertuie wat veral in die vervoer van intergange betrokke is, 'n sug van verligting kry. Gölcük-2, na die Değirmendere Brug-wisselaar, sal die hoofletters verkeer in die streek vervoer. Na die kruising van Gölcük-2 word die hoofletters van die kaptein, wat deur verkeersligte beheer word, verlig met 'n brug kruising.

YALOVA EN IZMIT GAAN TRANSFORMASIES ONDER BRIDGE
Die hoofwegverkeer wat deur die Değirmendere en Gölcük-130 kruisings op die Izmir-Yalova snelweg (D-2) loop, sal by die kaptein se plek uitgevoer word met die voltooiing van die projek. Die projek sal die verkeersligte in die hoofletters uitskakel. Yalova en Izmit rigting draaie sal by die rotonde onder die brug gemaak word.

Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar