Eerste Uitvoer tussen Turkye en Georgië Trein Departed

Die eerste trein tussen uitvoere Turkye en Georgië verskyn op die pad
Die eerste trein tussen uitvoere Turkye en Georgië verskyn op die pad

Die eerste uitvoer treine sal uitgevoer word tussen Turkye en Georgië, TCDD Direkteur-generaal Ali Ihsan toepaslike en Georgian Spoorweë hoofbestuurder David Peradze deelname met 23 Julie 2019 Dinsdag af gestuur is in Erzurum met Palandöken Logistieke Merkezi'ndegerçekleştiril seremonie.

UYGUN: “Uitvoertrein is die eerste vrug van samewerking in twee lande”

Algemene direkteur van TCDD Ali İhsan Uygun het tydens die seremonie gesê dat die Erzurum-kongres die martelare van die heiliges op die 100-herdenking herdenk het en dat die spoorwegsektor, wat die afgelope jaar al hoe belangriker geword het, groot beleggings op die wêreld gedoen het.

As 'n land in die middelkorridor van die spoorvervoernetwerk wat van die Verre Ooste na die weste van Europa strek, het Uygun die belangrikheid van spoorweë benadruk en opgemerk dat die totale 16 miljard Turkse liras in die afgelope 131-jaar in spoorweë belê is.

Met hierdie beleggings; Uygun verklaar dat 'n aantal belangrike projekte, van snel- en snelspoedprojekte tot die hernuwing van bestaande lyne tot elektriese en seine, geïmplementeer is. "het hy gesê.

Die belangrikste van die stappe wat gedoen is in hierdie rigting, Turkye, Georgië en Azerbeidjan, drie-vriendelike en broederlike land van die Baku-Tbilisi-Kars Railway Projek, onderstreep dat hy het 'n lewe, uitvoerende hoof van toepaslike, geopen op lyn diens in 2017 tot dusver in Turkye, Azerbaijan en vrag vervoer gemaak in Kazakstan hy het daarop.

Uygun Uygun het gesê dat hulle studies onderneem het om die vervoer op die spoorlyn wat beskawings, kulture en volke verenig, te sê: “In hierdie konteks het ons ná die onderlinge besoeke en onderhandelinge met die Georgiese spoorwegadministrasie, wat ons historiese en kulturele bande is, op Junie 17 'n samewerkingsooreenkoms onderteken. .

Die uitvoertrein, wat ons binnekort sal sien, sal 'n konkrete resultaat en die eerste vrug van hierdie ooreenkoms wees. ”

"Turkye - Georgia sal wees onder die eerste Uitvoer Trein Operasie Being PREVIEW Bring"
Geskikte glas natriumkarbonaat gebruik in industriële en yster / staal trein sal ystererts gebruik in die bedryf te dra, wys daarop dat dit die onderskeiding dat dit die eerste uitvoer treine sal uitgevoer word tussen Turkye en Georgië dra, "het ook die trein draai stel verander in ons land, terwyl Ahilkelek Station, Georgia. Dus is die verskil wat voortspruit uit die spoorgaping in die spoorlyne van die twee lande uitgeskakel en is arbeids- en tydverlies as gevolg van die hantering van die vragte voorkom. ”

TCDD hoofbestuurder Ali İhsan Uygun, Minister van Vervoer en Infrastruktuur M.Cahit Turhan, Georgiese Spoorweg-hoofbestuurder David Peradze en diegene wat bygedra het tot die afskeid van die trein na Tbilisi, wens baie geluk.

"Vandag Historiese dag vir Georgië en Turkye"
Georgian Spoorweë hoofbestuurder David Peradz in sy toespraak, wat in die uitdrukking van vlugte tussen Turkye en Georgië sal uitvoer uit die eerste trein uit Erzurum "Vandag is sit is historiese dag vir Georgië en Turkye. Ek bedank diegene wat tot die projek bygedra het. Spoorverwante ontwikkelings sal in die voortgesette proses gevolg word. ”

Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar