Vervoer tussen Gördes en Demirci sal gemakliker wees

vervoer tussen gordes en smid sal gemakliker wees
vervoer tussen gordes en smid sal gemakliker wees

Manisa metropolitaanse munisipaliteit Gördes-distrik Soos die woonbuurt en die distrik Demirci-distrik Bardakci-buurt 8 kilometer 1. werk op die vloeroppervlak is uitgevoer. Hierdie werk, wat vervoer gemakliker en veiliger maak, word deur die hoofmanne van die dorp waardeer.

Die Gördes-distrik van Manisa Metropolitaanse Munisipaliteit, soos die woonbuurt tussen die distrikte Bardakci en die Demirci-distrikte en verkeersveiligheid, het die pad in gevaar gestel. Die basismateriaal van die voorheen getekende 8 kilometer op die pad 1. Die Manisa Metropolitaanse Munisipaliteit het die vloeroppervlakte voltooi, en vervoer tussen die twee distrikte het gemakliker gemaak. Die kantoor van Gisa, Gördes Mukhtar, Manisa Metropolitaanse Munisipaliteit, Mustafa Gün, adjunkdirekteur, Ramazan Bayram en die distriksbestuurder van Bardakçı, Mukhtar Emin Bardakçı, het saam studeer.

Dankie was soos volg:

Ramazan Bayram, hoof van Ramazan Bayram, het benadruk dat hierdie pad 'n alternatiewe roete is wat vervoer tussen Demirci en Gördes bied, maar ons is tevrede met die diens wat aangebied word. Ek wil almal bedank, veral Cengiz Ergün, burgemeester van Manisa Metropolitaanse Munisipaliteit. Daarbenewens het MASKİ ook infrastruktuurwerk in ons omgewing gedoen. Ons probleme word opgelos.

Gemak en vertroue verhoog

Emin Bardakci, distrikshoofhoof van die Bardakci-distrik, het gesê dat die pad veiliger en gemakliker geword het met die studie, uz. Ons wil die burgemeester, Cengiz Ergun, bedank. Daar was versteurings op pad. Boonop het motors in die winter gegly. Hierdie gevaar is met die studie uitgeskakel. Yol Ons manier was mooi ”.

Huidige spoorwegtenders

Mon 09

Golfverkeer

Bereik 9 @ 08: 00 - Bereik 11 @ 17: 00

Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar