Baku Kapikule-snelspoorwegkonstruksie begin in die nabye toekoms

baku kapikule-snelbouwerk sal binnekort begin
baku kapikule-snelbouwerk sal binnekort begin

Toeganklikheid van Passenger Transport Services in Turkye Projek Erzurum Workshop Vervoer en Infrastruktuur Minister koms om die stad te Mehmet Cahit Turhan bywoon, Erzurum besoek die goewerneur se kantoor, die beplande tussen Baku-Kapıkule vinnig yster die manier waarop hy nader die einde van hul projek werk.

Tydens sy besoek aan die goewerneurskantoor is die minister Turhan verwelkom deur die goewerneur Okay Memiş en sy adjunk-goewerneurs. Minister Turhan, wat toe saam met die meegaande afvaardiging na die kantoor is, het algemene inligting oor die stad van die goewerneur Okay Memiş ontvang.

Okay Memiş Goewerneur Turhan om die Minister bedank vir studies, met die klem op die belangrikheid van die beplande spoed spoorweg konstruksie in Turkye; “Erzurum is ook een van die stede waar die vinnige spoorwegprojek tussen Baku, Tbilisi, Kars, Erzurum, Erzincan, Sivas, Ankara, Istanbul en Kapikule aan die gang is. Die projekwerk aan die snelspoorweg het tot 'n einde gekom. Ek hoop dat ons sal begin met die bou van die snelspoorweg nadat die projek voltooi is. Die belangrikheid van hierdie vervoerinfrastruktuur word al hoe duideliker namate die hoeveelheid kommersiële bewegings in ons ontwikkelende, globaliserende en krimpende wêreld toeneem. Vanjaar, Azerbaijan, die Russiese Federasie, soos Georgië en Turkye, Sentraal-Asië en ons land via Noord-Asië, Europa, die Middellandse See van hawens en vrag gaan na Afrika het 'n ooreenkoms oor die vervoer via hierdie spoorlyn bereik. Die owerhede van die betrokke state hou 'n vergadering in Ankara. ”

Die verwesenliking van die projek Turhan verduidelik aan die Europese en Afrika-vervoer doen deur Turkye, "Die projek is tans in ons land per jaar 29,5 miljoen ton vervoer ons het in die spoor met die realisering van transito vervoer 3 miljoen ton sal deur ons land kom uit die buiteland in die volgende jaar, volgende jaar 5 miljoen ton en 5 miljoen ton in die volgende 17 jaar, beplan ons reeds om te verhuis. Dit is die vervoer van goedere wat vanaf Rusland, Sentraal-Asië, Noord-Asië en Siberië na ons land bemark sal word. Hierdie kwessie is baie belangrik. ”

Huidige spoorwegtenders

Mon 09

Golfverkeer

Bereik 9 @ 08: 00 - Bereik 11 @ 17: 00

Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar