Die Ministerie van Vervoer wou nie hê dat IMM by Haydarpasa-stasie moes tender nie!

die ministerie van vervoer wou nie die demoon haydarpasa aanbied nie
die ministerie van vervoer wou nie die demoon haydarpasa aanbied nie

Die Ministerie van Vervoer wou nie hê dat IMM by Haydarpasa-stasie moes tender nie! : Die Ministerie van Vervoer het 'n appèl ontvang van die IMM-president Ekrem İmamoğlu, wat aangekondig het dat hulle sal deelneem aan die tender wat in Oktober vir 4 gehou sal word om enkele dele van TCDD se Sirkeci- en Haydarpaşa-stasies te huur vir gebruik in kulturele en kunsaktiwiteite. Die ministerie het verklaar dat water, aardgas, werkplek en bedryfspermitte van die munisipaliteite verkry is. “Die deelname aan die tender sal 'n afskrikwekkende effek op die deelnemers aan die munisipaliteit hê. Daar is verneem dat IMM in Oktober aan die 4-tender sal deelneem onder enige voorwaardes.

SözcüVolgens die verslag van Özlem Güvemli is daar verneem dat IMM in Oktober aan die 4-tender sal deelneem.

Die Republiek van Turkye Staat Spoorweë (TCDD) in Haydarpasa stasie en die historiese Sirkeci-stasie en die gebied waarin die idle stoorareas "om gebruik te word vir kulturele en artistieke gebeure" te huur sal uitgaan om te tender in Oktober 4. Ekrem İmamoğlu, burgemeester van die Metropolitaanse munisipaliteit van Istanbul, het gesê dat hulle aan die tender sal deelneem. “Haydarpaşa-treinstasie en Sirkeci-treinstasie gaan aanbied. As die metropolitaanse munisipaliteit sal ons die tender vir volledige aankoop inskryf. Deur Haydarpaşa by die Harem te voeg, wil ons 'n kulturele ruimte skep en die as van die Eid-viering daar opstel.

“IMM-DEELNAME IS VERSPREIDING”

Die Ministerie van Vervoer en Infrastruktuur het 'n merkwaardige verklaring gemaak oor die verklarings van Imamoglu en verklaar dat dit nie geskik is vir IMM om aan die tender deel te neem nie. “In die genoemde tendervoorwaarde neem die kontrakteur al die permitte en lisensies wat nodig is vir die stigting en bedryf van die onderneming na die tender self. Om hierdie rede, as IMM of sy filiale aan so 'n tender deelneem; om met die munisipaliteit mee te ding vir die werke soos die aansluiting van water en aardgas na die tender in die Metropolitaanse Munisipaliteite en die openings- en bedryfspermitte van die distriksmunisipaliteite sal 'n afskrikwekkende effek op die ander deelnemers hê en die deelname aan die tender verminder. Die mededingende omgewing wat die belangrikste punt van die tender is, word nie voorsien nie. Die doel van die genoemde tender is egter om inkomste te voorsien aan die administrasie wat die eiendom besit en geleenthede te skep vir kulturele en artistieke aktiwiteite. ”

“Openbaarmaking van die ministerie teen die wet”

Daar is verneem dat IMM onder enige omstandighede op 4 Oktober in hierdie tender sal aanbied. IMM SözcüMurat Ongun, die verklaring van die ministerie is teenstrydig met die wet en let daarop dat die Ministerie van Vervoer gesê het dat die tender van die IMM of sy filiale die beginsel van mededinging in die tender sal beskadig. Inteendeel; Hierdie onthulling word gedoen deur 2886 van die Wet op Staatsoankope nr. 2. Artikel "die beginsels van openheid en mededinging."

As ons metropolitaanse munisipaliteit, wat 'n openbare regsentiteit is en ons filiale onderworpe aan die bepalings van die Turkse handelswetgewing, voldoen aan die voorwaardes wat in die tenderspesifikasies gespesifiseer word, is dit geen hindernis vir hulle om die tender in te skryf nie. Die regskwalifikasie wat bereik is deur die openbaarmaking is van die aard wat slegs 'n geregtelike gesag kan bereik en dit is duidelik onwettig om dit deur die kontrakterende gesag te doen. Dit is 'n ongelukkige uiteensetting wat nie in 'n regstaat gemaak moet word nie, sowel in terme van die verkrygingsreg as in die algemene regsvoorwaardes. Die motivering van hierdie stelling is 'n saak van nuuskierigheid. ”

BESONDERHEDE IN DIE TENDERS SPESIFIKASIE

Maandelikse huurbedrag 30 duisend TL om deel te neem aan die tender wat geopen moet word 90 duisend TL-kollaterale moet in die bank gedeponeer word, die huurperiode word bepaal as 15 jaar. Daar is ook 'n baie opvallende voorwaarde in die tenderspesifikasies wat 'n spesifieke onderneming identifiseer en aandag trek. In die geval dat die tenderaar om aan die tender deel te neem, volgens die artikel in die spesifikasie 'n wettige entiteit is, moet hy ten minste 5 miljoen TL-werkservaringsertifikaat aanbied wat aandui dat hy die afgelope 4-jaar aan 'digitale, kulturele en artistieke' aktiwiteite deelgeneem het en ten minste 20 miljoen digitale toerusting in sy voorraad het. 5 miljoen TL vir banktoerusting.

Huidige spoorwegtenders

vir 05

AusRAIL Plus Beurs en konferensie

Bereik 3 @ 08: 00 - Bereik 5 @ 17: 00
vir 05

Wêreldspoorfees

Bereik 3 @ 08: 00 - Bereik 5 @ 17: 00
vir 05

Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar