FIATA-diploma-onderwysstudente

fiata diploma-onderwys het vierde gegradueerdes gegee
fiata diploma-onderwys het vierde gegradueerdes gegee

FIATA Diploma Training, georganiseer deur die International Association and Logistics Service Producers Association (UTİKAD) met die ondersteuning van die Istanboel Tegniese Universiteit vir Voortgesette Onderwyssentrum (İTÜSEM), het sy gegradueerdes die vierde semester gegee. 16 September 2019 30 het sy deelnemende diplomas van die bevoegde name van die sektor geneem tydens 'n seremonie wat Maandag in die RadissonBlu Hotel Şişli gehou is.

Dhr. Şadan Kaptanoğlu, voorsitter van die raad van direkteure van BIMCO en İMEAK Kamer van skeepvaart, ondervoorsitter van die raad van direkteure van Istanbul Chamber of Commerce Münür Üstün en TEDAR voorsitter van die raad van direkteure, Tuğrul Günal het 'n openingsrede gehou tydens die openingseremonie van UTİKAD Emre Eldener, “UTİKAD Ons is trots om hierdie jaar ons vierde gegradueerdes te gee. Ek wens almal geluk wat hul kosbare tyd spandeer aan hierdie kosbare opvoeding. ”

International Association and Logistics Service Producers Association (UTİKAD) lewer steeds 'n bydrae tot die Turkse logistieke sektor. 150 land waar oor 10 miljoen mense in diens, toegepas 40 duisend sleep organiseerder en logistieke maatskappye wat die internasionale vervoer Werke Organiseerders Federasie van Verenigings in baie lande deur FIAT FIATA Diploma in Onderwys het nuwe gegradueerdes onder UTIKAD dak in Turkye. 30-deelnemer 16 wat FIATA Diploma Training voltooi het, georganiseer deur UTİKAD met die ondersteuning van İTÜSEM 2019 September XNUMX het Maandag sy diploma ontvang tydens die seremonie wat in RadissonBlu Hotel Şişli gehou is.

30, wat die FIATA Diploma Training suksesvol voltooi het, het die deelnemer se diplomaplegtigheid ontvang Emre Eldener, UTİKAD Voorsitter Emre Eldener, FIATA Senior vise-president en UTİKAD Ondervoorsitter Turgut Erkeskin, UTİKAD Uitvoerende Raadslid en FIATA Ere-lid Kosta Sandalcı, UTİKAD Voormalige voorsitter Ayşe Nur Esin, voormalige lid en voormalige sekretaris-generaal van UTİKAD-direksie Arif Davran, vise-president van UTİKAD-direksie Cihan Yusufi, lid van UTİKAD-direksie en voorsitter van die lugdiens-groep, Mehmet Özal, lid van UTİKAD-direksie en voorsitter van die padwerkgroep Ayşem Ulusoy, bestuur van UTİKAD Lid en voorsitter van die maritieme werkgroep Cihan Özkal, bestuurslid van UTİKAD en voorsitter van die spoorwegwerkgroep Ekin Tırman, bestuurslid van UTİKAD Serkan Eren, bestuurslid van UTİKAD Barış Dillioğlu, UTİKAD Hoofbestuurder Cavit Uğur, ITU Ondernemingsadministrasie Fa Fakulteit Bedryfsingenieurswese en FIATA Diploma-onderwyskoördineerder Assoc. Dr. Benewens Murat Baskak en FIATA Diploma Training trainers, het BIMCO voorsitter van die raad van direkteure en İMEAK Chamber of Shipping Vice-voorsitter Şadan Kaptanoğlu, bestuurslid van die Kamer van Koophandel van München Üstün en TEDAR voorsitter van die raad van bestuur, Tuğrul Günal, ook hul deelname vereer.

Emre Eldener
Emre Eldener

'Ek wens alle deelnemers geluk'

Emre Eldener, voorsitter van UTİKAD, het in sy openingsrede gesê: X Die vriend van 30 wat hul studies afgestudeer het, het hul spesiale tyd vir bykans 'n jaar elke Saterdag opgeoffer en na hierdie klasse gekom. Daar was 'n verpligting om by te woon, 'n sekere graadpuntgemiddeld. Hulle het regtig hul tyd hier spandeer, behalwe vir hul werk. Onder leiding van Murat,

hier het ons aan die einde van 'n jaar gekom waarin ons 'n baie goeie vergadering en baie bevredigende resultate het. Ek wens ons deelnemers geluk. ”

Na die president van UTİKAD Eldener, ITU Fakulteit Bestuur Departement Bedryfsingenieurswese en FIATA Diploma Onderwys Koördineerder Assoc. Dr. Murata President, hierdie omvattende opleiding aangebied sy dank aan UTIKAD daarin geslaag om die sektor logistiek in Turkye saam te bring. Baie geluk aan die deelnemers wat die uitdagende en langtermyn-opleidingsprogram, Assoc. Dr. Murat Baskak het gesê: bu Hierdie jaar het ons die kans gehad om ons opvoeding meer produktief te maak. Ek hoop dat dit volgende jaar nog beter sal wees. Ons deelnemers is bekroon met FIATA Diploma en ITU Logistics Expertise Certificate. ” Benadruk dat FIATA Diploma-opleiding van inhoud verskil van ander logistieke opleidings, het Baskak ook tevredenheid uitgespreek met die belangstelling van die sektor in die onderwys en die terugvoer van die deelnemers.

Kontak Turgut direk
Kontak Turgut direk

'ONDERWYS IS ALTYD TUSSEN ONS PRIORITEITE GEBEUR'

Turgut Erkeskin, senior vise-president van FIATA wat sy toespraak begin het deur die belangrikheid van beroepsopleiding in professionele sake te beklemtoon, het gesê: FI FIATA, die grootste nie-regeringsorganisasie van die logistieke sektor wêreldwyd, is sedert 1926, die jaar wat dit in Wene gestig is, besig met die ontwikkeling van die sektor. FIATA, wat jaarliks ​​'n wêreldkongres reël en sy belanghebbendes in staat stel om die probleme, ontwikkelings en voorspellings wat met die sektor verband hou, te bespreek; Terselfdertyd in baie organisasies van die Verenigde Nasies; Die Verenigde Nasies se konferensie oor handel en ontwikkeling is 'n konsultant by UNCTAD en die VN-kommissie vir internasionale handelsreg. FIATA is ook sedert die ontstaan ​​daarvan besig om 'n sektör globale industrie standaard lojistik in logistiek te vestig en het verskeie dokumente en vorms vir hierdie doel geskep. In die verlede verteenwoordig hierdie dokumente, wat grootliks bygedra het tot die vergemakliking van internasionale aandelebeurse, nou 'tradisie en vertroue' in die wêreld; dit sal in die toekoms baie belangrike instrumente in die wêreldhandel bly. Turkye is 'n lid van die UTIKAD deur hierdie opleidingsprogram is die toepassing van die deelname van jou, "het hy gesê.

Erkeskin verklaar dat die deelnemers wat die FIATA-diploma-opleidingsprogram voltooi het, ook in 'n sekere sin by die FIATA-struktuur betrokke is Itibaren Van vandag af, enersyds, terwyl hulle voortgaan om te werk aan die ontwikkeling van u ondernemings met die diploma wat deur hierdie jarelange organisasie gegee is; Aan die ander kant ondersteun u ook hierdie wêrelddroom van FIATA, wie se hoofdoel is om 'n sekere standaard van kwaliteit van diens in alle logistieke lande te bereik. ' Met u diploma, wat u 'n tree voor u mededingers neem en in die land 150 as geldig beskou word, sal u weet dat u 'n verteenwoordiger is van hierdie kosbare missie van FIATA waar u ook al gaan. Ek wens dat hierdie opleiding, wat ek bly is om te sien dat die belangstelling elke jaar toeneem, u grootste ondersteuner sal wees vir elkeen van u in u volgende sektoreis. ” Aan die einde van sy toespraak het Erkeskin die deelnemers die groete en gelukwense van die FIATA-president Babar Badat oorgedra.

Die openingsrede van die seremonie is voortgesit met die Voorsitter van BIMCO en İMEAK Ondervoorsitter Chamberadan Kaptanoğlu en TEDAR-voorsitter Tuğrul Günal. Oğlu Logistics is vir my 'n sin qua non. Ek het die belangrikheid van die logistieke sektor op elke oomblik van my sakelewe beklemtoon. Suksesvolle ontwikkeling van die sektor in hierdie rigting en die feit dat 'n internasionale onderwys deur UTİKAD in ons land voorsien word, is ook 'n bron van trots. Ek wens u almal geluk ”.

Tugar-voorsitter, Tuğrul Günal, het die noue verband tussen die voorsieningskettingbestuur en die logistieke sektor beklemtoon, en gesê die afgelope jaar is stappe gedoen vir belangrike samewerking tussen TEDAR en UTİKAD. Ons glo dat hierdie stappe van groot belang is vir ons sektore. As die president van TEDAR, het ons hierdie jaar die eerste keer die kans gehad om die deelnemers te ontmoet binne die FIATA Diploma Training Program. Ek het die lesing van Emre Eldener, die president van UTİKAD, as gaste-deelnemer bygewoon. Op hierdie punt het ek persoonlik ervaar hoe suksesvol FIATA Diploma Education is. Ek wens alle deelnemers geluk. ”

Costa Sandalci
Costa Sandalci

'' N BAIE MOOI DAG VIR DIE HELE ONS '

Voormalige president van UTİKAD en FIATA-erelid Kosta Sandalcı het tydens die opening van die seremonie sy gedagtes met die deelnemers gedeel. Verklaar dat gedien vir baie jare FIATA Sandalcı "hierdie opleiding in Turkye onder die dak UTIKAD n afsonderlike bron van geluk te kry vir my. Ek glo dat hierdie waardevolle opleiding alle deelnemers ara sal bevoordeel.

Na aanleiding van die openingsrede het Emre Eldener, voorsitter van UTİKAD, FIATA-diploma-opleiers wat die seremonie bygewoon het, die Piri Reis Universiteit, Fakulteit Ekonomie en Administratiewe Wetenskappe, Departement Internasionale Vervoer en Logistiek. Instrukteur Atiye Tümenbatur, voormalige lid en voormalige sekretaris-generaal van die UTİKAD-direksie Arif Davran, lid van die raad van direkteure van UTİKAD en MNG Airlines, direkteur van grondhantering, Serkan Eren, lid van die raad van direkteure van UTİKAD en hoofbestuurder van Armada Maritime Services Cihan Özkal, afrigter en konsultant Ahmet Aytoğan, UTİKAD bestuurder van risikobestuur, Pınar Kapkın, SCHENKER ARKAS, takbestuurder in Istanbul, Mahfi Kızılkaya, TEDAR-voorsitter Tuğrul Günal en voormalige presidente en UTIKAD'ın-ere-lid, mnr. Costa Sandalci, het 'sertifikate van waardering' gegee. Emre Eldener, die voorsitter van UTİKAD, wat ook as afrigter bygedra het tot die FIATA-diploma-opleiding, het die sertifikaat van waardering van Kosta Sandalcı ontvang.

Kontak Serkan direk
Kontak Serkan direk

SERKAN EREN NAMED EN DIE BESTE OPLEIDER VAN DIE JAAR ”

Hierdie jaar was daar weer 'n eerste in die gradeplegtigheid. Na die opleiding is 'Beste afrigter van die jaar' bepaal as gevolg van die evaluering van instrukteurs wat van die deelnemers ontvang is. UTKAD-bestuurslid en MNG Airlines se grondbedryfspresident Serkan Eren het die yüksek-beste afrigter van die jaar ”-sertifikaat in die 2018 - 2019-opleidingsperiode van die FIATA Diploma-opleiding ontvang. Eren, wat onder die applous van die deelnemers op die verhoog gekom het, het sy sertifikaat ontvang van Emre Eldener, president van UTİKAD.

'EK IS GELUK OM' N BAIE PRECIOUS OPLEIDING TE VUL '

Die gegradueerdes het hul diplomas ontvang van die voorsitter en lede van die UTİKAD-raad van direkteure, voormalige presidente van UTİKAD Costa Sandalcı en Ayşe Nur Esin, voormalige lid en voormalige sekretaris van UTİKAD-direksie en algemene direkteur Cavit Uğur van UTİKAD. Nadat die FIATA Diploma-opleiding met die eerste graad voltooi is, het Nalan Akbaş Sonkaya, bestuurder van ProSMT Elektronik Logistics, sy gevoelens uitgespreek. Sonkaya; FI Ek glo dat die FIATA Diploma-opleiding wat ek tydens die navorsing gedoen het om myself te verbeter, 'n groot kans vir my loopbaan is. Ek wil UTİKAD en İTÜSEM, die bekwame name van die logistieke sektor en ons opleiers gelukwens, omdat hulle so 'n waardevolle opleiding in ons land kan aanbied. Ek is baie bly dat ek hierdie opleiding voltooi het.

Die gradeplegtigheid is afgesluit met 'n skemerkelkie na die seremonie.

Huidige spoorwegtenders

tsaar 04

AusRAIL Plus Beurs en konferensie

Bereik 3 @ 08: 00 - Bereik 5 @ 17: 00
tsaar 04

Wêreldspoorfees

Bereik 3 @ 08: 00 - Bereik 5 @ 17: 00

Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar