400 in Haydarpasa. Markaksie

haydarpasada markaksie
haydarpasada markaksie

400, die 15 van Sondagaksies wat vanaf die eerste week deur die United Transport Workers Union en Haydarpaşa Solidariteit van stapel gestuur is, is op September 2019 Sondag gehou.

Die Verenigde Nasies se Transport Workers Union (BTS) 400. Persverklaring oor die aksie, die AKP-regering van 2004'den Haydarpaşa Gar en Port en rondom die 1 miljoen m2 openbare en stedelike en historiese terrein van die handels- en sakesentrum om te omskep 14, 400, die 15 van die Sondagaksies wat deur die Haydarpaşa Solidariteit geïnisieer is, wat ons in die jaar die onderdeel van 2019 is, is op Sondag, XNUMX, gehou.

400 Week agter

Met die oproep van Haydarpaşa Solidariteit en ons Unie, is alle sensitiewe instellings en segmente dus na die 400 genooi.

Haydarpaşa Solidariteit, waarvan ons 'n komponent is en wat ons bestuur, het nie die transformasie van gehuurde sonering moontlik gemaak nie, wat na verwagting sou verwesenlik word deur sy nywerheidsfunksie in die stasie- en hawegebied te beëindig met die stryd wat hy sedert 2005 beywer het.

31, waar die treindiens beëindig is Vanaf Januarie 2012, het ons 'n geluid gemaak met die slagspreuk “Haydarpaşa Gardır Gar Kalacak acak tussen 399 en 13.00 op Sondae om nee te sê vir die isolasie van die historiese stasiegebou en sy omgewing.

Lede van die politieke partye, vakbonde, demokratiese massa-organisasies en verteenwoordigers en LP's van die CHP en HDP het ook aan die geleentheid deelgeneem.

Ons president Hasan Bektaş was teenwoordig tydens die geleentheid, wat deur die lede en uitvoerende beamptes van die Istanbul 1-tak van ons Unie bygewoon is, wat deel uitmaak van die Haydarpaşa-solidariteit.

Filmvertoning gehou by Haydarpaşa-stasie

Binne die bestek van die program het die byeenkoms voor Haydarpaşa Garda op 13.00 begin, en ná die persverklaring en toesprake deur verteenwoordigers van die instellings het Nejat Yavaşoğulları en olenol Morgül hul aktiwiteite voortgesit. Die aand is afgesluit met 'n filmvertoning op die parkeerterrein voor Haydarpaşa-stasie.

Die verklaring wat gemaak is deur Esin Köymen, voorsitter van die Istanbul-tak van die Kamer van Argitekte, wat die persverklaring gelees het, is soos volg.

Yasal Met wetlike reëlings, planne en projekte wat in stryd is met die grondwet en die universele regsreëls, word Haydarpaşa-treinstasie en sy omstreke kortliks van die openbare funksies, treine en veerbote afgesonder en tot opsetlike eensaamheid gevonnis. Die hoofdoel van hierdie isolasie is die onontbeerlike plek van ons herinneringe en die alledaagse lewe, waar ons vir die eerste keer die see en die legendariese silhoeët van Istanboel sien. om uit ons stedelike en sosiale geheue te vee.

Daar is geen manier waarop die heersers om hierdie saak probeer het nie. Onder die bevel van IMF en die Wêreldbank, is X World Trade Center en Cruise Port X onder die naam 7-wolkekrabberplanne-projekte gemaak, onder die voorwendsel van die Olimpiese Spele is irrasionele projekte voorgelê, die verklarings dat die voorstede van Haydarpaşa sal kom, met die sensitiwiteit van kultuur en kuns, kan aanvaarbaar vir die samelewing wees kultuursentrum, museum en ander gebruike soos museums.

Haydarpaşa-treinstasie is onder beskerming

Için Soos bekend is dit vir Haydarpaşa-treinstasie en sy omliggende gebied; Met die kansellasie van die oorblywende deel van die soneringplanne wat in 2003 opgestel is binne die grense van die distrik Üsküdar, is die transformasie van die Haydarpaşa-spoorwegstasie en die omgewing daarvan in 'n groot toerisme- en handelsgebied wettiglik verhoed en 'n beduidende wins behaal om die simboliese waardes daarvan te beskerm. Daar is egter nog steeds nie doelbewuste ontwikkelingsplanne om die Haydarpaşa-treinstasie en sy omgewing te beskerm in ooreenstemming met die waardes wat dit bevat en die wesenlike funksie daarvan nie.

Met die tydelike konstruksievoorwaardes en toewysingsbesluite wat deur die Bewaringsrade aangekondig is, word hierdie baie belangrike gebied en sy strukture gesloop en word die funksionele en fisieke integriteit van die gebied vernietig. Een van die hoofdoelwitte van die Haydarpaşa Gar-gebou en -teruggebied is een van die belangrikste teikens van die SHM BUILDING- en Back Area-voorstel, wat verder gaan as die intense konstruksies wat die Söğütlüçeşme-treinstasie en die omliggende groen gebiede gebring het in 'n totale oppervlakte van 65 duisend 370 vierkante meter en die vervoerbehoeftes van spoorweggebruikers. en skakel dit. "

Inda In vandag se omstandighede waar onregmatigheid, onreëlmatigheid en waansin die beginsels geword het, ervaar ons die hoop en krag van sosiale solidariteit, tesame met die probleme om die waardes van die stad, omgewing, openbare en arbeid te beskerm. Ons is bewus daarvan dat die weg na diktatorskap gebou word met die verkoop van hulde aan openbare bates en huur. Ons besef egter dat sosiale sensitiwiteite en sosiale solidariteit alle probleme sal oorkom.

As Haydarpaşa Solidariteit vir die samelewing, die stad en die omgewing, is 14. Die jaar van ons stryd teen plundering is die 400 van ons Sondagwag wat voortgesit word met groot hardkoppigheid en toewyding van ons vrywilligers van solidariteit. Ons herhaal dat ons vasberade is om Haydarpaşa en sy omgewing te verdedig met sy argeologiese, kulturele, historiese en openbare gebruike en waardes, en dat ons nooit 'n kompromie met hierdie kwessie sal maak nie.

Hayd Haydarpaşa Railway Station, een van die belangrikste identiteitselemente van Istanboel, is 'n erfenis wat ons verplig is om die volgende geslagte met sy nabye omgewing en hawe-gebied te dra, terwyl ons die belangrikheid en funksie daarvan behou. Die beskerming van hierdie erfenis is die verantwoordelikheid en verantwoordelikheid van ons sowel as sensitiewe organisasies en burgers, sowel as die beskermingsrade, munisipaliteite en TCDD en verwante administrasies en openbare instellings.

Ons as sensitiewe burgers, inwoners van Kadıköylüler, Üsküdarlılar en Istanboel, verklaar weereens aan die verantwoordelike en verantwoordelike owerhede dat ons nie aan die wedstryd sal deelneem nie en nie aan die talentplundering en -huur sal oorgaan nie en die openbare administrasies uitnooi om hul primêre pligte uit te voer. ”

Huidige spoorwegtenders

tsaar 11

Golfverkeer

Bereik 9 @ 08: 00 - Bereik 11 @ 17: 00

Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar