Kanaal Istanboel-tender word vanjaar gehou? .. Soneringplanne aangekondig? ..

Kanaal Istanboel
Kanaal Istanboel

Wat is die jongste situasie in Kanal, Istanbul-projek, waarop Istanbuliete gretig wag? Het beleggers en grondeienaars planne aangekondig vir die sonering van Kanal Istanboel in die dae van die einde van 2019? En wanneer sal Channel Istanbul begin? Hy het begin soek na antwoorde op sy vrae. Hier is die jongste situasie in die Channel Istanbul-projek.

Na die verkiesing in Istanboel, wag die onsekerheid na die kanaal vir die projek in Istanboel se ruwe burgers en beleggers om die toekoms van die ministerie aan te kondig. Die projek, wat sedert die aankondiging van die projek baie kritiek gelewer het, is nog nie bekend gemaak nie. Diegene wat in die omgewing van die projek in grond en grond belê, wag gretig op 'n verklaring van die Ministerie van Omgewing en Verstedeliking. Wat is die nuutste?

Is die kanaal in die sonering van Istanboel geopen?

Volgens die jongste plan wat deur die Ministerie van Omgewing en Verstedeliking aangekondig is, is die soneringsplanne wat deur TOKI opgestel is op 'n oppervlakte van ongeveer 3 miljoen vierkante meter binne die grense van die Europese Side Reserve-gebou aan die Arnavutköy-kant, goedgekeur.

Na hierdie ontwikkeling het die verwagting van baie plaaslike en buitelandse beleggers wat naby Kanal Istanbul belê het, teruggekeer na die voorbereidende fase. Omdat die soneringsplanne in die streek begin bekend maak het.

Die soneringsplan, wat eers beskryf is, het die gebied tussen die Noordelike Marmara-snelweg en Canal Istanbul geopen en die kommentaar gelewer wat geleidelik tot die sonering geopen sal word.

Behuisingsprojekte sal geweeg word!

President Recep Tayyip Erdogan, die personeel van die lughawe op Istanbul-lughawe sal gebou word vir die behuisingsprojekte nadat die aankondiging na verwagting hoofsaaklik in die streek sal plaasvind. Die gerekonstrueerde gebied sal honderd 8 bosareas in die gesig staar, en die res fokus op behuising en sosiale projekte.

Wanneer sal Istanbul begin?

Die sakeman Nihat Özdemir het die afgelope maande die verwagting vergroot kort voor die einde van hierdie jaar nadat hy aangekondig het dat sy tender teen die einde van 2019 gehou kan word. Burgers wat tot die einde van die jaar vir die Kanal Istanbul-projek wag op die sonerings- en tenderaankondigings, volg die aankondigings noukeurig. (finansxnumx)

Huidige spoorwegtenders

Sout 10

Golfverkeer

Bereik 9 @ 08: 00 - Bereik 11 @ 17: 00

Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar