Periodieke instandhouding van hysbakke en roltrappe in Kocaeli-oortreksels

periodieke instandhouding van hysbakke en staptrappe op die boonste gange
periodieke instandhouding van hysbakke en staptrappe op die boonste gange

Oordrewe onder die verantwoordelikheid van die Kocaeli Metropolitaanse Munisipaliteit is van groot belang vir die gebruik van burgers in stedelike vervoer. Roltrappe en hysbakke wat in hierdie oorgange dien, verhoog ook die vervoergemak van die burgers. Kocaeli Metropolitaanse Munisipaliteit Departement van Konstruksiebeheer Departement van energie, beligting en meganiese sake Departement van die burgers op 'n veilige en gemaklike manier om roltrap en hysbakke in alle distrikte regdeur Kocaeli te gebruik, voer periodieke instandhouding van roltrap en hysbakke uit.

PERIODIESE ONDERHOUD

Daar is totale 30-roltrap en 50-hysbakke in Kocaeli-oorgange. Periodieke instandhouding en herstel van hierdie roltrap en hysbakke word uitgevoer in ooreenstemming met die toepaslike regulasies. Benewens die maandelikse periodieke instandhouding, word intervensie- en hersteldienste vir wanfunksies in roltrappe en hysbakke deur die spanne van die Energiebeligting en meganiese sake uitgevoer. Dus word die gehalte van die dienste wat deur alle roltrap en hysbakke aangebied word verhoog, maar die burgers trek voordeel uit hierdie diens sonder enige probleme.

Beligting van oorde wat vir onderhoud gaan

Kocaeli Metropolitaanse Munisipaliteit Departement van Boubeheer Departement van energie, beligting en meganiese werke, D-100 snelwegoorgange onder die verantwoordelikheid van die instandhouding van hysbakke en roltrappe in oorpaadjies, oorhoofse beligting, hoofonderhoud en herstelwerk, energiebeligting en meganiese werke word ook uitgevoer.

Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar