Regulasies om die verkeer in Konya te verlig

reëlings om die verkeer in Konya te vergemaklik
reëlings om die verkeer in Konya te vergemaklik

Konya Metropolitaanse Munisipaliteit doen werk om die lewensveiligheid en eiendom van voetgangers in die verkeer te verseker.

Die Konya Metropolitaanse Munisipaliteit, wat nuwe kruispad en strate bou vir die gladde vloei van voetganger- en voertuigverkeer deur die stad, tref ook nuwe reëlings volgens die eise van die burgers.

Met die voortbestaan ​​van samewerking met alle infrastruktuur-eenhede, tref die Metropolitaanse Munisipaliteit belangrike reëlings vir voetgangers onder die Rauf Denktaş-ondergang en Vatan Köprülü-aansluiting in Rauf Denktaşstraat, wat een van die belangrike vervoerasse van die stad is.

Ten einde die veiligheid van die burgers wat Rauf Denktaş-ondergang as voetganger gebruik, te verseker, begin die installering van motorrelings op die voetganger; voetgangers sal veiliger deur die ondergang kan beweeg nadat die werk wat beplan is om binne enkele dae voltooi te wees.

Vatanstraat en Beysehirstraat, wat die snel snelweg-treinverbinding verbind, wat voetgangers in staat stel om die metropolisie se aanvangswerk oor te steek, voetgangers vir die sypaadjie-reëling en gevolglik reëlings in die mediaan sal tref.

AYDINLIKEVLER-BRUG WORD OP DIE SIRKULÊRE JUNCTION TERUGGEGEE

Metropolitaanse Munisipaliteit tref steeds reëlings by belangrike kruisings in die middestad om die verkeersvloei te verhoog. Aydınlıkevler brug oor die kruising, Karatay Industrial en Old Industrial aansluiting by die kruising; Die kruising van die roterende eiland-, voertuig-, voetganger- en fietsverkeer word beplan om die vaart te verhoog.

Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar