Die vervoer van Kocaeli na Istanboel sal makliker wees

vervoer vanaf istanbul te vergemaklik
vervoer vanaf istanbul te vergemaklik

Kocaeli Metropolitaanse Munisipaliteit implementeer steeds reuse-projekte om gehalte en gemaklike vervoer na baie punte van die stad te bied. Die nuut geboude paaie versnel die vloei van verkeer en bied die burgers gemak as alternatiewe vervoerroete. In hierdie konteks sal die verbindingspad na Çayırova maklik met Istanboel verbind word. Die aansluiting tussen Tuzla Şifa en Quayrova sal vergemaklik word en vervoer tussen die twee streke vergemaklik. In die projek word grondverbeterings van brugverbindingspaaie en verveelde stapelwerke uitgevoer.

AANSLUITING PADSTONE VERWYDER

Grondverbetering en verveelde paalwerke word in die rigting van Tuzla van die verbindingsbrug uitgevoer, wat groot vervoer in Istanboel sal vergemaklik en die vervoernetwerk vergemaklik. Na die voltooiing van grondverbetering en verveelde stapelwerk, sal die spanne van die Departement van Wetenskapwerke met die bou van die aardmure van die verbindingspaaie begin. Spanne aan die ander kant op die verbindingspaaie van die brug in die Çayırova-reën en drinkwaterwerk is voltooi.

UITVOER VAN VERVOER SAL VERWYDER

Die vervoerprobleem tussen Şifa-kwartier en Çayırova, wat geen direkte verbinding met Şekerpınar-verbindingspad E-80 het nie, sal danksy die aansluitingspaaie uitgeskakel word. Residentsifa-inwoners wat die verbindingspad Şekerpınar deur Çiftlikstraat kan bereik, sal maklike toegang tot Çayırova bied na die voltooiing van die projek.

TWEE SONE VERBIND AAN ELKE ANDER

Die projek sal verbind word met die E-80 om oos-wes en noord-suid verkeer te voorsien. Die brug- en verbindingspaaie wat in die suidelike deel van die vragmotorpark in die omgewing gebou word, sal die twee streke verbind. Binne die omvang van die projek word 1 91 en 'n half meter 7 meter wye en 90 meter 11 meter wye brug gebou.

11 TUSSEN 725 TON ASPHALT REEKS

Binne die bestek van die projek sal 2 bin 500-meterpad vervaardig word. In die studie 4 duisend 615 kubieke meter beton, 675 ton yster, duisend 429 meter stormwater riool, 597 meter sal gemaak word van drinkwater lyn. 852 meter stapels sal vervaardig word vir brûe. 5 bin 600 vierkante meter parketvloer, 10 bin 150 meter rand wat gelê moet word. 11 bin 725 toon asfalt materiaal wat op die paaie gebruik moet word.

Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar