Vervoervoordele van Erzurum Geleë op Historiese Silkweg

vervoervoordele van toegang op historiese syweg
vervoervoordele van toegang op historiese syweg

Mehmet Cahit Turhan, Minister van Vervoer en Infrastruktuur, het Mehmet Sekmen, burgemeester van die Erzurum Metropolitaanse Munisipaliteit, besoek. Minister Turhan, Erzurum se visie op vervoer, die stad se ontwikkelingsproses in alle opsigte, het hy gesê. Turkye en mede-gefinansier deur die EU, Vervoer en infrastruktuur Ministerie gedoen deur die "Toeganklikheid Projek van Passenger Transport Services in Turkye" Vervoer van Erzurum om die werkswinkel en Infrastruktuur Minister Cahit Turhan, die omvang van Erzurum kontakte ook besoek aan die Metropolitan Munisipaliteit. Burgemeester Turhan en sy gepaardgaande afvaardiging het die burgemeester Mehmet Sekmen aangebied en die gaste ingelig oor die belegging en dienste van die Erzurum Metropolitaanse Munisipaliteit.

TABEL: “ERZURUM ONTWIKKEL voortdurend”

Mehmet Sekmen, burgemeester Mehmet Sekmen, het benadruk dat Erzurum die middelpunt van die streek is in terme van die geografiese omgewing en 'n lang verbindingsentrum van die streek en selfs die buurlande. In hierdie opsig beklee vervoerdienste die eerste plek van ons prioriteite in Erzurum. ” Burgemeester Sekmen het gesê dat die Metropolitaanse Munisipaliteit vervoeralternatiewe en oplossings voorsien het totdat dit die mees afgeleë nedersettings wat met die distrikte sowel as die middestad verbind is, bereik en bygevoeg: iz Ons stad ontwikkel en groei dag vir dag en diensbehoeftes in baie gebiede, veral vervoer . As die Metropolitaanse Munisipaliteit het ons studies uitgevoer om aan hierdie behoeftes te voorsien in byna elke terrein, en ons doen dit steeds. Veral op die gebied van vervoer verhoog ons die aantreklikheid van ons stad met elke dag wat verbygaan en maak dit 'n sentrum wat 'n belangrike bydrae lewer tot die ontwikkeling van die streek. ”

VERVOERVOORDELE VAN ERZURUM

Burgemeester Mehmet Sekmen het gesê dat die verbinding van Erzurum met die provinsies van die streek net so belangrik is as die paaie en spoorwegroetes en die hawens met die hawens. Die Logistieke Sentrum, wat ook logistieke vervoer na ons stad gebring het, sal die grond voorberei vir die intensivering van uitvoer- en invoeraktiwiteite wat deur ons stad uitgevoer sal word. In die algemeen probeer ons hierdie ontwikkelings plaaslik diversifiseer Cahit Turhan, minister van vervoer en infrastruktuur, het gesê dat Erzurum nog altyd 'n belangrike punt in die historiese proses was. Dit was in die verlede die geval en sal in die toekoms die geval wees. In ooreenstemming met die beleid van ons regering, probeer ons om al ons stede eers binne hulself en met hul eie potensiaal te ontwikkel en dan 'n totale ontwikkeling in interaksie met mekaar te maak. In hierdie sin is ons bewus van die belangrikheid van Erzurum, waarvan ons bewus is. Benewens die belangrike vervoerinvesterings wat deur die Ministerie vir hierdie streek gerealiseer is, neem ons met groot bevrediging die pogings van ons plaaslike administrasies in ooreenstemming met hul eie middele. Ons kan die dienste en pogings van Erzurum Metropolitaanse Munisipaliteit maklik in hierdie konteks uitdruk. Daarom wil ek die heer President en sy span bedank vir hul opregte pogings en opgewondenheid oor die diens ”.

Huidige spoorwegtenders

Mon 09

Golfverkeer

Bereik 9 @ 08: 00 - Bereik 11 @ 17: 00

Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar