Verkeersveiligheid verhoog by Derince Çenesuyu Junction

'n diep verhoogde verkeersveiligheid by die kruising van Cenesuyu
'n diep verhoogde verkeersveiligheid by die kruising van Cenesuyu

Kocaeli Metropolitaanse Munisipaliteit gaan voort met die instandhoudings-, herstel- en reguleringswerk op die vereiste paaie. Spanne van die Departement Natuurwetenskappe in die distrik Derince van die kruising om die verkeersdigtheid te verminder en die veiligheid van die kruising wat by die kruising uitgevoer word, te verhoog. Binne die bestek van die studie is 'n nuwe toevlugsoord by die kruising geskep en die bestaande toevlugte is uitgebrei.

NUWE VUILVOERING IN D-100-INSET

Terwyl die Metropolitaanse Munisipaliteit belangrike vervoerprojekte dwarsdeur die stad onderneem, versuim dit nie om reëlings te tref op sommige nodige punte nie. Op hierdie stadium is studies by Derince Çenesuyu Junction uitgevoer. In die kruising van die kruising met die toegewyde werk van die Departement van Wetenskapsake, is 'n nuwe toevlugsoord by die ingang van D-100 gebou. Die bestaande weerleggings is ook uitgebrei. By die ingang van D-100 is uitbreidingswerk uitgevoer en is 250 meter padgrens, 100 toevlugsgrens en 30 kubieke meter betonmateriaal gebruik.

DOEL VAN VERBETERING VAN VERKEERSVEILIGHEID

Die kruising Derince Çenesuyu, veral waar die skof begin en eindig, is die oggend- en aandure voertuigdigtheid. Die klein aantal refuges by die kruising het tot onbeheerde toegang tot die kruising gelei. Met die reëlingswerk is verseker dat die voertuie die kruising meer beheer het en binne 'n sekere volgorde beweeg. Die doel van die studie is om die opeenhoping van onreëlmatige voertuie te voorkom en om verkeersongelukke te voorkom en om verkeersveiligheid te verhoog.

Huidige spoorwegtenders

Mon 09

Golfverkeer

Bereik 9 @ 08: 00 - Bereik 11 @ 17: 00

Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar