Kayaş-Sincan Başkentray Line verleng 18.4 km

projek om die kapitaallyn te verleng
projek om die kapitaallyn te verleng

Die projek van die verlenging van die Başkentray-lyn, wat met die inisiatief van die burgemeester van Sincan, Murat Ercan, gerealiseer is, word geïmplementeer. Projek 17 eindig Maart 2022

Sabah NewspaperVolgens die nuus van Vuslat Ay; “Xinjiang 1. Georganiseerde nywerheidsone en Yenikent-voorstedelike lyn om die woongebied te dek, sal uitgebrei word na die Akçaören-woonbuurt deur 18.4 km by te voeg. 31 Mart Met die aankondiging van die plaaslike voorverkiesingsprojekte, het Ercan die goeie nuus gegee dat die hoofstadlyn wat op die 36-kilometerlyn tussen Sincan en Kayaş-distrikte dien, 18 kilometer na Akçaören Quarter uitgebrei sal word. Ercan, die Baskentray-lynprojek, is maande gelede die basis van die 2 gelê, tensy daar 'n probleem is met die bewilliging 3 jaar sonder einde, het hy gesê. Ercan, “Sincan na Akçaören'e-passasierslyn sal gaan. Na Akcaören sal die vraglyn na die koeldrankfabriek in Mülkköyü gaan ”. Sincan, een van die metropolitaanse distrikte en die sesde bevolkingstreek van Ankara, sal uitgebrei word vanaf Sincan na Akçaören en dan na die Köy Köy deur die georganiseerde bedryf binne die bestek van die Başkentray-projek wat tussen Kaya en Sincan werk.

IN AUGUSTUS GESTIG

Murat Ercan, burgemeester van Sincan, het die werk in Augustus begin en het vinnig voortgegaan, het hy gesê. Ercan, “Die bevolking van Yenikent 90 duisende. Hulle het 'n paar gestremdhede oor vervoer gehad. Başkentray-projek is een van ons belangrikste projekte. Binne die bestek van die Başkentray-projek wat tussen die bestaande Kayaş en Sincan werk, strek ons ​​van Sincan na Yenikent via die georganiseerde bedryf en selfs verder na Akçaören waar die universiteitsgebied geleë is en van daar na Mülkköyü. 18.4 kilometers lynlengte 30 kilometers is die lengte van die spoor. Dit loop langs mekaar as vraglyn en passasierslyn. 2 is maande gelede gelê, aktiwiteite begin. Werk aan die gang. Duur van die tender 3 jaar. Tensy daar 'n tekort aan toelaes is, verwag ons dat 3 voor die jaar voltooi sal wees. Die geskatte eindtyd is die tyd op die veiling 2022 Augustus, maar ons sal dit vroeg probeer ignoreer. Vir die mense van die streek sal vervoer met die gemak van die metro voorsien word. Ons werk aan die voltooiing van vroeër. ”

18.4 KILOMETER WORD TOEGEVOEG

Burgemeester Ercan het gesê dat hy met die Algemene Direktoraat van die Spoorweë vergader het en gesê: “Ons het Dinsdag laas vergader. Ons is vanaf die begin van die projek in kontak. Ons gesels met die owerhede oor die uitskakeling van sekere tekortkominge. Ons het 'n versoek vir 3 stop. Een van die stoppunte waarna ons vra, is die passasier en die vraglyn, waarvan twee 'n industriële sone is en die derde Akçaören-distrik. 42 duisend werke in die georganiseerde nywerheidsgebied. 42 kan nie so natuurlik wees as om 'n stop te hou by 'n plek waar duisend mense werk nie. Aangesien dit 'n nywerheidsgebied is, sal die hoofstad passasiers sowel as vrag wees. Daar is 'n universiteitsgebied in die woonbuurt Akçaören. Daar sal hersien word rakende die opening van die universiteit in daardie streek en die vestiging van 'n passasiersstop daar. Ons het die ligging van die stilhouplekke konkretiseer, veral met ons amptenare oor ons stop in die georganiseerde nywerheidsgebied. Die huidige stoppunte in die projek is Yenikent, die plein waar Kavunpazarı geleë is en die gendarmerie-kruising. Die lyn sal bygevoeg word tot die 18.4-kilometers. ”

Huidige spoorwegtenders

Sout 10

Golfverkeer

Bereik 9 @ 08: 00 - Bereik 11 @ 17: 00

Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar