KBU se akademiese delegasie hou belangrike kontakte in China

Die akademiese afvaardiging van kbunun het belangrike kontakte gevoer
Die akademiese afvaardiging van kbunun het belangrike kontakte gevoer

6 se akademiese komitee van die Karabuk-universiteit het 'n reis na China gereël binne die omvang van die protokol wat onderteken is met die Chinese spoorwegonderneming CRRC - MNG, een van die toonaangewende ondernemings ter wêreld in die vervaardiging van spoorstelsels en padvoertuie.

Die Karabük-universiteit, wat 'n protokol onderteken het met die CRRC Zhuzhou Locomotive, een van die toonaangewende ondernemings ter wêreld in die vervaardiging van spoorstelsels en padvoertuie, versterk steeds sy betrekkinge met China.

Die akademiese komitee bestaande uit 6-persone onder die rektoraat van die Karabuk-universiteit het 'n reis na China onderneem binne die bestek van “O & O-samewerkingsprotokol imzalan wat in Oktober 2018 met CRRC - MNG-maatskappy onderteken is en op uitnodiging van die maatskappy.

Binne die bestek van die reis, KBU-akademici; CRRC het ondersoeke in baie eenhede van die Zhuzhou-lokomotiefabriek gedoen, soos voertuigproduksielyne, toets- en sertifiseringseenhede.

Die afvaardiging het ook deelgeneem aan die Railway Industry Forum, georganiseer deur die CRRC, met kundige ingenieurs en akademici uit China en ander lande. In die forum, adjunkrektor wat KBU verteenwoordig. Dr. Dr. Mustafa Yaşar het 'n aanbieding gedoen met die titel Fat Fatigue Improvement of High-Speed ​​Railway Components ".

Die akademiese afvaardiging het ook China International Rail Transit & Equipment Manufacturing Industry Exposition besoek en het samewerkingsvergaderings gehou met deelnemende vervaardigers van spoorstelsels en akademiese deelnemers oor spoorstelsels. Universiteit van Birmingham Rail Systems Research Centre en UKRRIN Direkteur Professor. Clive Roberts het ook met die afvaardiging vergader, die twee universiteite het ooreengekom oor die samewerking tussen die twee universiteite.

Die afvaardiging het ook met Zhang Wen, ondervoorsitter van die Hunan-provinsie se stadsraad vir hervorming en ontwikkeling, vergader. Aan die ander kant het die KBU-afvaardiging 'n onderhoud gevoer met die geskrewe en visuele media van Zhuzhou City, met die klem op die belangrikheid van die samewerking tussen CRRC - MNG en KBU.

In die akademiese komitee van KBU se 6-mense; Viserektor Dr. Mustafa Yaşar, dekaan van die fakulteit ingenieurswese Dr. Mehmet Özalp, spoorstelsels ingenieurswese Prog. Dir. Dr. Dosent. M. Emin Akay, direkteur van die toepassings- en navorsingsentrum vir voortgesette onderwys Gökhan Sur, Fakulteitslid, Departement Meganiese Ingenieurswese Dosent. Muhammet Hüseyin etin en departement van omgewingsingenieurswese. Dosent. Lid Kazım Yetik het deelgeneem.

Huidige spoorwegtenders

Mon 09

Golfverkeer

Bereik 9 @ 08: 00 - Bereik 11 @ 17: 00

Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar