Goewerneur Gürel het by Keltepe Ski Centre ondersoek

Goewerneur Gurel het die Keltepe-skigebied besoek
Goewerneur Gurel het die Keltepe-skigebied besoek

Goewerneur Fuat Gurel, afgevaardigdes van Karabuk, Cumhur Unal en Niyazi Gunes, provinsiale padadministrasiedienste en vervoerdienste deur spanne wat aan die Keltepe-skisentrum gekoppel is, het die uitbreiding en landskapswerk op die terrein ondersoek.

Goewerneur Gürel het na die ondersoeke 'n kort evaluasie gedoen; “Ek hoop dat ons Keltepe Ski Centre vir een dag sal open. Byna die helfte van die voertuie van die Spesialeadministrasie se masjineriepark werk hier, en die personeel is baie besig. Ons streef daarna om paaie, aanloopbane en ander kante voor te berei. Hopelik sal ons in Desember die dag gereed maak vir die gebruik van die eenhede. Hopelik beplan ons die hotel volgende jaar, ons het 'n paar tekortkominge, ons is hier met ons afgevaardigdes om die tekortkominge na te kom en het ons saam 'n evaluasie gedoen. Ek bedank al ons vriende wat bygedra het tot ons Karabük. Hulle werk baie hard, hulle doen baie moeite en ek hoop dat ons dit binnekort geskik sal maak. ”

Nadat Cumhur Ünal gesê het dat stapsgewyse pogings tot 'n einde kom, het Keltepe nie as 'n skigebied beskou nie, maar ook in terme van natuurtoerisme. Daar is dinge waaroor ons wil nadink. Ek hoop dat as ons ons drome kan verwesenlik, ons Keltepe Ski Centre 'n groter aantrekkingskragsentrum wil maak. ”

Adjunk Niyazi Güneş verklaar dat Keltepe Ski Centre 'n groot hulp vir ons provinsie is. 'Keltepe is 'n plek wat ons al sedert ons kinderjare gehoor het. Ons probeer Keltepe 'n aantrekkingskragsentrum maak soos skisentrums in ander dele van ons land. Na die ondersoeke wat ons vandag hier gedoen het, het ons gepraat oor die tekortkominge en weglatings. Keltepe Ski Centre, Karabük, sal 'n plek wees waar diegene wat die dag se moegheid wil neem. Ons is in die droom daarvan en die werk word gedoen

Goewerneur Fuat Gurel, Karabuk-LP's Cumhur Unal en Niyazi Gunes Keltepe-skisentrum tydens die eksamens wat deur die spesiale sekretaris van die provinsiale spesiale administrasie Mehmet Long, Jeug en Sport, provinsiale direkteur Abdulkadir Cetin, AK-provinsiale voorsitter, Ismail Altinoz, vergesel word deur die Direkteur van Pad- en Vervoerdienste .

Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar