Turkye Italië Rail Investment en Handel Verhoudings

Italië Turkye kommersiële verhoudings en beleggings spoor
Italië Turkye kommersiële verhoudings en beleggings spoor

01-03 2019 tussen Oktober tydens my besoek handelskoue en gebeure FERROVIARIA Rail System wat gehou is in Milaan, Italië, Turkye-Italië handelsbetrekkinge en investments'm aanslae op die spoor stelsel word hieronder aangebied.

Die hoofstad van Rome is Italië met 'n bevolking van 60,6 miljoen en 'n gebied van 301.338 km.2'Dr. Die finansiële sentrum van Italië is Milaan. Die Italiaanse ekonomie is die grootste 3 in die eurogebied. Volgens die nominale BBP is die nasionale ekonomie die grootste 8 ter wêreld. ci en SAGP is die grootste 12 volgens BBP. Die ekonomie van die land. Italië het 'n groot ontwikkelde ekonomie en is 'n stigterslid van die Europese Unie, die Euro-gebied, OESO, G7 en G20. Italië is die negende grootste uitvoerder ter wêreld van 2018 miljard dollar in 506. Die naaste handelsbetrekkinge is met die lande van die Europese Unie, waar 59 ongeveer% van sy totale handel uitmaak.

In die naoorlogse periode het Italië een van die wêreld se mees ontwikkelde handels- en uitvoervolumes geword, van 'n landbou-ekonomie wat erg deur die gevolge van die wêreldoorloë geraak is. Volgens die Human Development Index het die land 'n baie hoë lewenstandaard en volgens die tydskrif The Economist het 8.ci die hoogste lewensgehalte ter wêreld. Italië het die derde hoogste goudreserwes ter wêreld en lewer die derde grootste bydraer tot die Europese Unie se begroting.

Italië is die toonaangewende produsent en uitvoerder van 2.ci in Duitsland in die EU, waar verskillende belangrike produkte geproduseer word, waaronder masjinerie, voertuie, farmaseutiese produkte, meubels, voedsel, klere en robotte. Daarom het Italië 'n beduidende handelsoorskot. Die land is ook bekend vir sy doeltreffende, innoverende sektor vir kommersiële ekonomie, hardwerkende en mededingende landbousektor, kreatiewe motor-, mariene-, nywerheids-, toerusting- en mode-ontwerp van hoë gehalte. Italië is die grootste sentrum vir luukse goedere in Europa en die derde wêreldwye luukse sentrum.

Die stand van die land se ekonomie in 2018;

BBP (nominaal): 2.072 triljoen dollar
Reële BBP-groeikoers: % 0,9
bevolking: 60,59 miljoen
Bevolkingsgroeikoers: - 0,1%
BBP per capita (nominaal): 31,984 USD
Inflasiekoers: % 1,243
Werkloosheidsyfer: % 9,7
Totale uitvoer: 543 miljard USD
Totale invoer: 499 miljard USD
Rangorde in die wêreldekonomie: 8

Die grootste komponent van die ekonomie is die diensonderneming met 71,3%. Dit word gevolg deur die nywerheid met 26,7% en die landbou met 2%.

Die belangrikste uitvoeritems van Italië is doseringsmedisyne, motors, stasiewaens, renmotors, petroleumolies en olies van bitumineuse minerale, sowel as onderdele vir motorvoertuie. Die belangrikste uitvoervennote is Duitsland, Frankryk, Amerika en Spanje.

Die belangrikste invoeritems van Italië motors, stasiewaens, renmotors, ru-olie, petroleumgasse en ander gasvormige koolwaterstowwe. Die belangrikste invoervennote is Duitsland, Frankryk, China en Nederland.

bilaterale volume handel tussen Turkye en Italië (USD miljoen):

jaar 2016 2017 2018
ons uitvoere 7.851 8.476 9.560
ons invoer 10.219 11.307 10.155
Totale handelsvolume 18.070 19.783 19.715
balans -2.368 -2.831 -595

Die belangrikste produkte wat ons na Italië uitvoer, is motors, waens, renmotors; motorvoertuie vir die vervoer van goedere is vars en gedroogde vrugteprodukte.

Die belangrikste produkte wat ons uit Italië invoer, is onderdele vir motorvoertuie, olies van olie en bitumineuse minerale, seiljagte en ander ontspannings- en sportbote.

2017 Vanaf die einde van die jaar is 1409 'n Italiaanse maatskappy.

Volgens data van die Sentrale Bank van Italië, 2002-2017 3 miljard gedurende 91 14 miljoen dollar van FDI invloei in Turkye. die land geleë is. In dieselfde tydperk was die totale Turkse beleggings in Italië ongeveer 387 miljoen dollar.

SPOORSTELSELS IN Italië

In Italië is spoorstelsels die belangrikste vervoerstelsel in die land. Die totale lynlengte is 22.227 km en die aktiewe lynlengte is 16.723 km. Met die konstruksie van hoëspoed-treinlyne brei hierdie netwerk steeds dag vir dag uit. RFI (Rete Ferroviaria Italiana), verantwoordelik vir infrastruktuur, is 'n maatskappy in staatsbesit. In Italië kan ons die spoorlyne in die 3-groep verdeel. Dit is:

  1. Die basislyne het 'n hoë verkeersdigtheid en goeie infrastruktuur. Dit verbind die groot stede in die land. Die totale lengte van hierdie lyne is 6.469 km.
  2. Die komplementêre lyne het minder verkeersdigtheid en verbind die sentrums van die middel- en klein streke. Die meeste van hierdie lyne is enkellyn en sommige dele is nie geëlektrifiseer nie. Die totale lengte van hierdie lyne is 9.360 km.
  3. Knooppuntlyne verbind basiese en komplementêre lyne met stede. Die totale lengte is 952 km.

In Italië word 11.921 km spoorstelsellyne geëlektrifiseer. 3 kV DC word in konvensionele lyne gebruik en 25 kV AC word in hoëspoed treinlyne gebruik.

Die spoorwegondernemings in die land is Ferrovie Dello Stato, Trenitalia, Nuovo Trasporto Viaggiatori, Trenord en Mercitalia.

Daar is 'n hoë vlak van belegging in die spoorstelsel in die land. RFI 17 beplan om EUR miljard te belê. Beleggings op ECTS-vlak 2 is nog aan die gang om die veiligheid en doeltreffendheid van die lyne te verhoog, en 1,2 miljard is vir hierdie doel toegewys.

Trenitalia het 'n belegging van 4,5 miljard euro vir nuwe voertuie beplan. 460 miljoen euro vir NTV-hoëspoed-treine, 8,5 miljard euro vir die Lyon-Turyn-lyn en 8 miljard euro vir die deurlopende Brenner-basistunnel. Daarbenewens duur die voertuigbehoeftes van die privaat vrag- en passasiersondernemings en die beleggings in die stedelike treinstelsel voort.

Hitachi Rail Italy is 'n ingenieursfirma vir spoorvervoer wat spoor- en openbare vervoer ontwerp en vervaardig in Italië. 2015, wat voorheen onder die AnsaldoBreda-handelsmerk van Finmeccanica bedryf is, is in die jaar 2.400 aan Hitachi se filiaal Hitachi Rail verkoop. Die maatskappy het sy hoofkwartier in Napels en het ongeveer XNUMX.

Italië is 'n belangrike land in terme van produksie en O & O ten opsigte van spoorstelsels, en ons moet ons handelsbetrekkinge, R & D-samewerking en uitvoer in die spoorstelselsektor vergroot.

Dr. Kontak Ilhami direk

Huidige spoorwegtenders

Mon 09

Golfverkeer

Bereik 9 @ 08: 00 - Bereik 11 @ 17: 00

Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar