Kardemir O & O-sentrum Geregistreer deur die Ministerie van Nywerheid en Tegnologie

Kardemir O & O-sentrum geregistreer deur die ministerie van nywerheid en tegnologie
Kardemir O & O-sentrum geregistreer deur die ministerie van nywerheid en tegnologie

KARDEMİR het 'n nuwe O & O-sentrum by die Turkse staalsektor gevoeg. KARDEMİR Raad van Direkteure 15 Gestig op April 2019, is die K & O & O-sentrum van KARDEMİR geregistreer deur die Ministerie van Nywerheid en Tegnologie na 'n evaluering- en ouditproses in twee fases. September 2019 datum van produksie en Tegnologie Ministerie van Turkye in die R & D Sentrum Sertifikaat uitgereik 1.195 by die lys gevoeg maatskappy KARDEMİR R & D Sentrum, Turkse yster en nie-ysterhoudende xnumx'inc in die metaal sektor, was in die eerste R & D Sentrum Karabük.

In terme van totale bates, Kardemir, een van die grootste industriële maatskappy Turkye, het bygevoeg 'n nuwe R & GEM C betree die Turkse staalbedryf. Die Ministerie van Nywerheid en Tegnologie Algemene Direktoraat van AR-GET-aansporings het die registrasie-aansoek wat deur die Raad van Direkteure Kardemir gedoen is, eenparig aanvaar binne die raamwerk van die Wet op Ondersteuning van Navorsings- en Ontwikkelingsaktiwiteite vir die R & D-sentrum wat op April 15 tot stand gebring is.

Kardemir R & D Centre is geregistreer as 'n goedgekeurde R & D Center vir die Ministerie. Hüseyin Soykan ”Hierdie sentrum vernuwe sy produksietegnologieë met 'n belegging van meer as 2 biljoen $ na die privatisering, verhoog sy produksievermoë, diversifiseer sy produkreeks met hoë toegevoegde waarde produkte en voldoen aan die toevoegings van al sy belanghebbendes op die hoogste vlak met sy gehalte-georiënteerde produksie. word 'n wêreldklasonderneming in die tweede eeu
Kardemir sal die belangrikste dryfveer wees. ”

Soykan verklaar dat daar 'n vinnige transformasie en ontwikkeling in die wêreld was, wat skerp en vernietigende mededinging teweeg gebring het en dat dit slegs moontlik was om in hierdie mededingende omgewing te oorleef met die ontwikkeling van nuwe produkte en tegnologieë en O & O-studies. Kardemir R & D Sentrum, die hoofdoel van ons president 'Meer waarde, die vervaardiging van meer as net die deel, meer kragtige en voorspoedige visie Turkye met die goedgekeurde en die hoofas mededingende produksie en produktiwiteit in die plek wat hy 2019-2023 vir die tydperk Elfde Ontwikkelingsplan is versoenbaar met die Soykan het gesê dat dit in ooreenstemming met die strategiese doelwitte van Kardemir is om nasionale produkte te produseer, veral in die sektor vir motor-, verdedigings- en spoorstelsels, en om die gebruikspersentasie van hierdie produkte te verhoog. . Soykan het gesê, merkez Hierdie sentrum, tesame met sy bekwame menslike hulpbronne, volg die wêreld, produseer meer rasionele en innoverende oplossings vir nasionale en internasionale behoeftes, fokus op produkte met 'n hoër toegevoegde waarde en meer gevorderde tegnologie en verseker dat die inligting wat in die studies verkry moet word, oorgedra word na die geheue van die onderneming. sal 'n sentrum wees wat nuwe samewerkings ontwikkel, die deure oopmaak vir belegging in toekomstige tegnologieë en projekte ontwikkel wat insetkoste sal verlaag en produktiwiteit sal verhoog. Ons hoofdoel is om oor te gaan na 'n meer innoverende, gevorderde tegnologie en 'n hoë produksiestruktuur met toegevoegde waarde en om die ontwikkeling en versterking van die ekosisteem van wetenskap, innovasie en tegnologie in alle aspekte van ons onderneming te verseker. '

Kardemir R & D Center, wat sy aktiwiteite begin het met die hoofafdeling van 5, insluitend grondstowwe en ysterproduksie, staalproduksie en giettegnologieë, rolprosesse, innovasieprojekte en intellektuele regte en dokumentasie en sal innoverende oplossings bied in ooreenstemming met die behoeftes en verwagtinge van staalgebruikersektore tot dusver. Daar is berig dat die totale 42-projek met 'n begroting van ongeveer TL 7 miljoen aan die goedkeuring van die Ministerie van Nywerheid en Tegnologie voorgelê is en dat 7 voortgaan om aan afsonderlike projekte, insluitend die Europese Unie-projekte, te werk.

Sentrale Karabük Universiteit, Yildirim Beyazit Universiteit, Ostim Tegniese Universiteit, met universiteite soos die Universiteit van Newcastle, die Departement van Verdediging produksie, Automotive en bedryfsorganisasies, Turkye staalprodusente Association, ARUS Turkye Consortium, TOBB, met sektorale instellings en organisasies soos die Vereniging van uitvoerders van nasionale en
werk saam met verskillende internasionale O & O-sentrums.

Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar