Die skoonmaak van die Golf in Kocaeli word deur die lug geïnspekteer

Kocaelide skoonmaak van die lug uit die lug
Kocaelide skoonmaak van die lug uit die lug

Met die vennootskap van die Kocaeli Metropolitaanse Munisipaliteit Direktoraat vir Omgewingsbeskerming en Metropolitan153, ervaar die personeel wat by 153 Call Centre werk ter plaatse inspeksie met mariene beheervliegtuie. Personeel wat die uitslag van die klagte begin met die oproep, die uitslag evalueer en toesig hou, word ingelig oor die prosedure. Kocaeli Metropolitaanse Munisipaliteit, wat van groot belang is vir die skoonmaak en inspeksie van die Golf namens die burger om die regte inligting vir die praktiese opleiding te verskaf, word gedoen.

Luggedraagde inspeksie ter plaatse gesien

153 Call Centre, gestig deur Kocaeli Metropolitaanse Munisipaliteit om burokrasie tussen die burger en die munisipaliteit uit te skakel en om kommunikasie te versterk, bied opleiding aan sy personeel om die akkuraatste inligting aan die burger te gee. Die jongste opleiding in hierdie konteks het op die mariene beheervliegtuie plaasgevind, wat die voertuie wat die Golf besoedel, opgespoor het. Die personeel wat ter plaatse die lug in die lug besigtig het, het die geleentheid aangegryp om die oomblikke van besoedeling en die administratiewe boetes in plek te kry. Die werknemers van die 153 Call Centre sit hul opleiding in verskillende departemente voort om die mees akkurate inligting aan die burgers te gee.

Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar