Eskişehir Kom Turkye fiets! " Georganiseerde werkswinkel

Kom in Eskisehir Turkye fiets werkswinkel gehou
Kom in Eskisehir Turkye fiets werkswinkel gehou

Eskişehir Metropolitaanse Munisipaliteit het stappe gedoen om die gebruik van fietse in stedelike vervoer te bevorder. Vervoer Master Plan in 'n groot plek met 'n fiets vir 'n rukkie oor die uitbreiding van die netwerk van die burgerlike samelewing organisasies en voortgaan om te werk in vennootskap met verenigings Metropolitaanse Munisipaliteit, aan te moedig fietsry stad met die Europese Unie befonds WRI Turkye Eskisehir met Volhoubare Stede: Kom Turkye fiets! " die werkswinkel gereël.

WRI het Turkye georganiseer deur die Metropolitaanse Munisipaliteit en ondersteuning Kom Turkye fiets! " Die werkswinkel is in die Jeugsentrum aangebied met die deelname van nieregeringsorganisasies en fietsverenigings. WRI oor 10 jaar besig om in stedelike vervoer, fietsryers Turkye wat begin in April Volhoubare Stede: Kom Turkye fiets! " projek gaan voort om die veldtog te ontwikkel. Metropolitan vir na İzmir, Eskişehir werkswinkels Munisipaliteit en WRI betrokke burgerlike organisasies saam te bring in Turkye Volhoubare Stede, die burgerlike samelewing fondamente van kommunikasie, die identifisering van die teikengehoor, diskoers identifikasie, veldtog beplanning, grondbeginsels van kommunikasie strategieë, mediums-boodskap verhouding, veldtog kort voorbereiding en agentskapsbestuur, SWOT-analise en die basiese beginsels van sosiale media-kommunikasie.

Metin Bukulmez, voorsitter van die departement van vervoer van die Metropolitaanse Munisipaliteit, het in sy openingsrede gesê dat hulle in die komende periode belangrike projekte sal onderteken om die gebruik van fietse te bevorder. Bükülmez het gesê: olarak As die Metropolitaanse Munisipaliteit doen ons belangrike aktiwiteite in samewerking met nie-regeringsorganisasies en fietsverenigings. Ons beoog om die hoofas van fietspaaie te vestig om die fiets, wat 'n belangrike plek in ons meesterplan vir vervoer het, in die daaglikse lewe te versprei en om belangrik te wees in stedelike vervoer soos in vorige jare. Binne hierdie raamwerk lei ons die siening van nie-regeringsorganisasies en -verenigings wat fietsry 'n deel van sy lewe maak. Ons het die hoofroetes saam bepaal en ons tegniese studies gaan voort. ” Bukulmez het ook gesê dat hulle mense wil aanmoedig om fietse te gebruik en 'n fietsnetwerk te skep. Dit is vir ons mense baie belangrik om hierdie projek aan te neem en die belangrikheid van fietsry in stedelike vervoer te besef. Ek dink dus dat hierdie werkswinkel baie belangrik is. Ek is seker dat as die idees en die veldtog op 'n gekoördineerde manier voortgaan met ons pogings, ons binne 'n kort tyd baie goeie resultate sal behaal. Daarom steun ek beide die Volhoubare Stede en Turkye WRI span wil graag ons baie nie-regeringsorganisasies en verenigings bedank, "het hy gesê.

WRI Turkye sedert 2011 Volhoubare Stede as 'n belangrike kennis oor stedelike vervoer en fietsryers WREN beklemtoon dat hulle ervaring in Turkye Volhoubare Stede Direkteur Dr. Güneş Cansız het gesê: “Ons doel is om munisipaliteite te ondersteun wat fietse 'n vervoermiddel wil maak en om kommunikasieveldtogte te organiseer in samewerking met nie-regeringsorganisasies. Ons het in provinsies en distrikte 14 Turkye, is munisipaliteite die verskaffing van tegniese advies oor die ontwerp en veiligheid van die fiets paaie. Kom Turkye fiets! " Aan die einde van die veldtog glo ons dat ons 'n belangrike bewustheid oor fietsry in die samelewing sal skep. Ons is baie bly om saam te werk met Eskişehir Metropolitaanse Munisipaliteit waar ons al voorheen aan verskillende projekte saamgewerk het.

Kommunikasie en ontwikkeling veldtog opleidingswerkswinkel aan die einde van WRI verklaar dat hulle gehou Turkye van die Volhoubare koördineerder Cities Project Dr. Die krokus Öztaş Buns "Kom Turkye fiets! Die projek word geïmplementeer binne die raamwerk van die ondersteuningsprogram II vir die burgerlike samelewing wat deur die Europese Unie befonds word. Die program, Turkye en die Europese Unie lidland van burgerlike organisasies bymekaar kom om 'n gemeenskaplike tema, gemeenskappe van wedersydse erkenning, wedersydse uitruil van inligting en is ontwikkel as 'n platform om permanente dialoog te vestig. Die kontrakterende gesag van die program is verantwoordelik vir die Sentrale Finansiële en Kontrakteenheid en die tegniese implementering van die Presidensie van die Europese Unie. As gevolg van die werkswinkel het 'n veldtogidee vir Eskişehir ontstaan ​​en ons het 'n padkaart bepaal oor hoe om dit te organiseer. Ons beplan om hierdie veldtog in die eerste helfte van 2020 aan die publiek bekend te maak deur saam met die munisipaliteit en nie-regeringsorganisasies saam te werk tydens die veldtogproses. Op hierdie manier ontwikkel ons aansporingsprojekte vir die gebruik van die fiets as 'n vervoermiddel en om dit meer verspreid te maak. '

Huidige spoorwegtenders

tsaar 04

AusRAIL Plus Beurs en konferensie

Bereik 3 @ 08: 00 - Bereik 5 @ 17: 00
tsaar 04

Wêreldspoorfees

Bereik 3 @ 08: 00 - Bereik 5 @ 17: 00
vir 05

Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar