Burgemeester İmamoğlu: 'Ons sal ons historiese geboue soos Leeus beskerm'

President Imamoglu sal historiese geboue soos leeus hê
President Imamoglu sal historiese geboue soos leeus hê

İBB President Ekrem İmamoğlu, minister van vervoer en infrastruktuur Mehmet Cahit Turhan se Haydarpaşa- en Sirkeci-stasies het op die tender vir die verklarings gereageer. Imamoglu het benadruk dat die foto wat in sy kantoor geneem is met die persoon wat die tender ontvang het, betekenisvol geword het en gesê het: “U het u vraag baie meer uitgebrei. Die reputasie van TCDD beskadig ...

U het die reputasie van die TCDD al genoeg beskadig. Tot dusver het u al u operasies, u werk en ongelukke beskadig. Maar die groter kneusplek U gee verkies om die twee historiese simbole van TCDD, Sirkeci en Haydarpaşa aan iemand te gee, iemand wat u nie ken nie, en u doen groot kneusplekke. Ons plig is om u met groot verantwoordelikheid te voorkom. Tot die einde van hierdie historiese geboue, as die IMM, sal ons as leeus beskerm. Eendag sal jy skaam wees. U sal u hieroor skaam hê, mnr. Minister.
Ekrem Imamoglu, president van Istanbul Metropolitaanse Munisipaliteit (IMM), het die openbare reaksie op Haydarpasa- en Sirkeci-stasies, Mehmet Cahit Turhan, minister van vervoer en infrastruktuur, met die verklaring gereageer. Bus Inc. by die World Trade Center Imamoglu, wat op die kameras by die Algemene Direktoraat afgekom het, het sy reaksie met die volgende woorde uitgespreek:

'IS JY seker? IS HIERDIE BESKRYWING? ”

'Van gisteraand af het dit my belangrik gevind om my waarnemings en gedagtes oor hierdie stelling met u sowel as ons mense, veral die burgers van Istanboel, te deel. Mnr verklarings gemaak deur die Minister gister, en ongelukkig wat dit pyn, het hy prokureur die bieër bekend maatskappy se minister van die Republiek van Turkye het my gemaak, ek verstaan. Ek het nie 'n verskil gesien nie. 'N Prokureur kon die eienaar van hierdie onderneming waarvoor die tender geskenk is, net verdedig. Maar so 'n defensiewe inhoud kan gepubliseer word. Toe ek die teks lees, is jy seker? Dit is die beskrywing wat ek gevra het. Ek is jammer. Ek is jammer namens die Republiek van Turkye. Eerstens is die verklaring deur die Persberader en die daaropvolgende verklaring, as dit die direkte uitdrukking van die Minister is, 'n groot skande en geskiedenis. Die ministerie is gelyk aan die prokureur van 'n burger, ek voel jammer. Hy het so verkeerd gedoen. ”

'BAIE BESKRYWING'

Ası Dit is 'n belangrike onderdeel van 'n vraag dat selfs 'n maatskappy sonder 'n webwerf met 'n kapitaal van 10 duisend pond die kapitaal van 1 miljoen pond verhoog het die dag voor die tweede uitnodigingsdag met die ontvangs van hierdie tender. Watter soort sein het hy gekry? Hoe het hy 'n waarskuwing gekry? Hoe het hy so 'n behoefte gevoel? Ek sien 15 as 'n waardevolle bewys gedurende die dag en ek wil die aandag van ons burgers op hierdie saak vestig. U weet, ek het dit nog altyd genoem; 'n handjievol mense. Met hierdie verklaring het die Minister gekies om by 'n handjievol mense te staan, nie 16 miljoen Istanbuliete nie. Dit is 'n baie bitter verduideliking. Wat is dit? Meneer, 4 het miljoene pond! Ter wille van God; hier praat ons net van Kültür A.Ş. Daar is 'n 254-ondernemingskonsortium, wat albei besit word deur die staatsbeheerde filiaal, IMM. Slegs een van hulle het werkservaring van 4 miljoen pond. U praat van werkervaring of ander verskonings. ”

'DIE AANGEPASTE MINISTER VAN HIERDIE LAND KAN HIERDIE NIE VERKEER NIE!'

'As u dus kon sien:' Iemand het 100 duisend TL gegee, die ander een het 350 duisend TL gegee! ' 'N Minister het op hierdie manier' baie geld gegee. Die tender is aan hom gegee as 'verduidelikings ... wat verkeerd is. Dit is ook nie waar nie. Waarom is dit nie waar nie? U het ons nie eers na die tweede winskopie genooi nie. U beskryf die tender in 2 fases; In die eerste fase kry u die aanbod, in die tweede fase weet niemand waarheen u moet gaan nie. So baie vals verklarings, 'meer geld' en so aan om sulke verklarings te maak; Watter motivering? Ek is ontsteld. Die persoon wat die aangestelde minister van hierdie land is, kan dit nie sê nie. Dit is nie moontlik nie. '

“JY HET NIE ISTANBUL gevoel nie”

Ek is nie van plan om die woorde van die Minister hier uit te spreek nie; maar daar is 'n belangrike sin: 'Waarom IMMoğlu gesteur word deur die feit dat daar duisende kere die grootte van hierdie gebiede in die hande van die IMM is, terwyl 'n moderne kulturele en kunsruimte tot voordeel van die samelewing gevestig sal word in die gebiede waarop die tender aangebied word.' God verdoem dit! Minister, ken u die projek? Daar is nog geen projekte nie. Het hierdie tender u die projek getoon? 'N Moderne kultuur- en kunsruimte alan? Hoe weet jy? Het hy jou 'n struktuur gewys? Wonder ek. Hoe selfversekerd, hoe goed en bewus van die maatskappy wat hulle hierdie tender toeken; Jy weet! Meer pynlik; Iz U het duisende kere groter as hierdie gebiede ... Bakan, mnr. Minister, u kon nie Istanboel voel nie. Turkye het nou twyfel of jy voel. Ons praat oor twee waardevolle gebiede van Istanboel. Die een is Haydarpaşa en die ander is Sirkeci. Met ander woorde, ons praat oor twee ikoniese gebiede wat die geskiedenis van hierdie stad en hierdie land vir meer as 'n eeu kenmerk. Jy staan ​​op, 'Waarom maak jy geraas? U het duisende gebiede in u hand ... 'n Moderne struktuur sal opgerig word, sê u.

“HY HET DIE FOTOGRAFIE BELANGRIK GEMAAK EN

'Nou het die Minister baie betekenisvol vir die foto geword! Die foto wat u in u kantoor geneem het, het baie betekenisvol geword. U het die vraag baie groter gemaak. Uiteraard is 16 'n motivering vir miljoene mense om te fokus op die kultuur en kuns van hierdie stad, 'n persoon, 'n handjievol mense, wat nie duidelik is nie, ons nie weet wat om te doen nie ... ek weet nie. Miskien is u meer vertroud hiermee. U stel die vraag op. U motivering hiervoor benadeel die reputasie van TCDD. U het die reputasie van die TCDD al genoeg beskadig. Tot dusver het u al u operasies, u werk en ongelukke beskadig. Maar u doen die groter skade deur te probeer om die twee historiese simbole van TCDD, Sirkeci en Haydarpaşa, te kies vir iemand wat u nie ken nie. Ons plig is om u met groot verantwoordelikheid te voorkom. Tot die einde van hierdie historiese geboue, as die IMM, sal ons as leeus beskerm. En eendag sal jy jou skaam kry. U sal hieroor skaam wees, mnr. Minister. ”

ORUM Ek stel U voor die omkeer van die geestelike gees van die dag ”

"Ek, die oordeel van die Republiek van Turkye, ek vertrou geregtigheid. Ons het aansoek gedoen vir 16 miljoen mense. Ons sal elke oomblik van hierdie aansoek namens 16 miljoen mense volg. Ons sal ons volle wettige regte deursoek. Wetlike regte wanneer jy soek, Turkye se presies wat mnr Minister genoem, nasionale eenheid as volg en die datum gelykop ons dit nodig het, 'n eenvoudige onderwerp, kan 'n historiese gebied na 'n ander openbare instelling van 'n openbare inrigting gee deur die lewering van 'n handjievol mense op hierdie manier, Ek veroordeel u, mnr. Minister, omdat u teen die gees van hierdie geestelike en nasionale proses opgetree het. Jy is aan die teenoorgestelde kant. Ek veroordeel jou. U kan hierdie proses deurmaak met 'n baie goeie, baie menslike, baie nasionale en baie geestelike proses. Ek het probeer om jou die geleentheid te gee, maar jy het misluk. Omdat u nog 'n motivering het. Ek verstaan ​​nie, maar eendag sal dit uitkom. U weet wat u verkeerd doen. Ek hoop die regbank sal dit regstel en dat jy baie skaam sal wees. ”

'N KORREKTE ONWAAR VIR U EIE REPUTASIE EN LOOPBAAN

Imamoglu, het daarna vrae van die perslede beantwoord. Die vrae wat Imamoglu gevra het, en die antwoorde wat die IMM-president gegee het, was soos volg:

Içerisinde Nadat u van die stasie-tenders verban is, is daar beskuldigings van afknouery en die afknouery van die mense van Istanboel o ”

  • Die Republiek van Turkye is 'n toestand van die wet, wat die wet vereis die reg om akkurate dit Ek is die een wat baie goed weet. In verklaring gister se stryd met die wet, in teenstelling met die staatsmanskap en regtig daar is so baie sleg in die sin dat sinne is strydig met administratiewe en finansiële prosedure Turkye. Dit is hy wat die samelewing geroer maak deur sy houdings en verduidelikings; maar die mense van Istanboel is so strategies en bewus dat hulle hul regte ten volle sal ken. Ons gaan na die reg, ons soek ons ​​reg. Meneer Minister, ek nooi u uit om weer 'n minister te word. Ek hoop dat u u foute kan regstel. Vir u eie reputasie en u eie loopbaan.

JULLE HET MY NIE GESOEK NIE! '

“In sy getuienis sê die minister: 'Laat ons die gesamentlike onderneming gee wat 350 duisend TL gee in plaas daarvan om 100 duisend TL te gee, sou dit nie wettig wees nie,' sê hy. Is daar so 'n figuur? '

  • Eerstens ontvang u 'n verseëlde koevertaanbod. Die een kant 100 duisend duisend, die ander kant het 300 duisend pond gegee. Kyk, laat ons al die etiese en morele aspekte opsy sit. Gestel jy is in 'n tender. U sê: 'Ek sal in die tweede deel onderhandel.' U het my nie gebel nie! U het 16 miljoen mense, IMM, verbied. Die man het alleen ingegaan. Weet jy wat daar is? Is u genooi? Weet jy iets? 'Invoer en 350 het duisend pond opgelewer!' Vang die prosedure een keer. U het van ons gehoor dat ons verban is. Ons het gereageer sodra ons die dokument ontvang het. Werk gedoen, gedoen. Nie eens jy is genooi nie. Ons is alreeds verbied. Daar is soveel diep vraagtekens dat u na die uitsprake van die minister kyk. Dit is jammer. Die minister het sy hele loopbaan jammer. Baie pynlik. U hele loopbaan.

BAK LAAT DIE MINISTER ME ONTMOET OM ONS TE KORREKTEER ”

Mı Sal u 'n vergadering met die minister aanvra? ”
- Waarom moet ek 'n vergadering met die minister versoek? Die sekretaresse wil my graag sien. Hy wil my sien om al sy foute reg te stel. Die dag toe ek besluit het, het ek gesê: 'Ons sal vriende binnekom en ons sal hierdie plek namens Istanboel inneem.' Toe ek met groot motivering sê, het hy 'n verklaring afgelê van die perskonsultant: 'U kan dit nie binnegaan nie'. So verleë. Waarom sou ek die minister skakel? 'Ons sal binnekom, het ons gesê. Kom ons kyk of hy bel en vertel waarom ons nie kan ingaan nie. Hy moes dit vir jou gesê het. Daarom is ek die burgemeester van die verkose 16 miljoen mense van IMM. In die sin sal ek almal na hierdie stadium sien. Natuurlik sal ek bel; om die fout reg te stel.

“IMM IS NIE 'N PARTY MUNISIPALITEIT NIE”

Unuz U sê ek verstaan ​​nie motivering nie. Die regerende party het baie geleenthede in Istanboel gehou. Haliç Congress Centre, Lütfü Kırdar ens. Maar hierdie plekke is aan IMM deurgegee. Kan daar so 'n motivering wees om aktiwiteite aan die Anatoliese en Europese kant uit te voer? Wat dink jy?

  • Die Republiek van Turkye is nie 'n staatsparty, nie die party munisipaliteite in IMM. Al ons lokale, politieke partye se optrede, gebeure of betogings, al die plekke waar die Republikeinse Volksparty oop is vir die Justice and Development Party, so oop vir die Party. Hul tydperk is verby. Die verskil was in hul tyd. Nie nou nie. Ons maak hulle oop waar hulle wil. Moenie bekommerd wees as hy bekommerd is nie.

ORUM Ek hoop iemand anders het hierdie teks geskryf ”

Mı Het u 'n terugwerkende oorsig gehad? Dit is aan die munisipaliteit onttrek toe dit in die tender situasie was, en dit het opgegee toe daar 'n tender was wat dit kon ontvang ... '

  • Dit is duidelik dat ek dit nou volledig moet bevraagteken onderhewig aan hierdie vraagteken. Ons moet deeglik kyk. Ons bevraagteken baie gebiede, maar dit is 'n aparte paragraaf. Nou kyk ons ​​na die vorige toepassings. U het reg, ons moet gaan sit en na hierdie vraag kyk. IBB, sommige gebiede wat in die publiek moet wees, het nie in vorige praktyke belanggestel nie? Hy laat gaan? Het hy nie omgegee nie, so het hy aan ander oorgedra? Kyk, ek praat nie van Ekrem İmamoğlu nie, ek praat nie van 'n vriend nie. 16 miljoen mense voel die historiese gevoelens van Sirkeci en Haydarpaşa ... Hulle lag as jy dit aan die wêreld vertel. Skaam, sonde. Hoe kan jy daarmee redeneer? Wie is dit, ter wille van God? 10, wat tot gister nog nie deur iemand bekend is nie, het nie eens 'n internetwebwerf met 'n kapitaal van duisend pond nie, dit is die mees simboliese ter wêreld, nie net vir Istanboel nie. , simbool van baie oomblikke. Sirkeci stasie, al Thracië, die seun van Al-Fatiha Turkye kom van daar af, jy neem dit ikoon Sirkeci migrasie van asiel tuisland, spot die proses, 'n persoon wat in voel soos speelgoed verklaring 'n kind se, jy is 'n prokureur om 'n handjie vol mense te lewer of. Dit is so eenvoudig. Soveel nasionaal, jy sê 'n periode, so nasionaal, ons moet saam wees in die periode wat jy na die eenvoud kyk. U is 'n verskoning aan die mense verskuldig. Ek sê alreeds, ek gee baie keer die geleentheid aan die Minister voordat die boonste owerhede hierdie proses voer. Ek gee jou weer die geleentheid. Draai verkeerd. Ek hoop iemand anders het hierdie teks geskryf. Jy vra om verskoning, jy kom terug. Ek hoop dat u dit regmaak voordat u dit na die topamptenare verskuif. Ek dink baie mense in u eie kabinet en party was skaam vir u woorde. Ek voel dit.

Huidige spoorwegtenders

Mon 09

Golfverkeer

Bereik 9 @ 08: 00 - Bereik 11 @ 17: 00

Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar