Russiese spoorweë om Belgrado Vrbnica Railway te moderniseer

Russiese spoorweë om die Belgrado Vrbnica-spoorweg te moderniseer
Russiese spoorweë om die Belgrado Vrbnica-spoorweg te moderniseer

Russiese Spoorweë en Serwië het 'n ooreenkoms met Montenegro (Bar) gesluit oor die gesamentlike uitvoering van die projek om die grensspoorlyn tussen Belgrado en Vrbnica te moderniseer.

Oleg Belozerov, uitvoerende hoof en uitvoerende hoof van die Russiese spoorweë, en Zorana Mihajlović, adjunkminister en minister van konstruksie, vervoer en infrastruktuur van die Republiek Serwië, het 'n ooreenkoms onderteken oor die gesamentlike uitvoering van die moderniseringsprojek. Spoorlyn tussen Vrbnica en Belgrado op die Montenegrin-grens na Bar en die deel op die grens met Valjevo en Montenegro.

Die ondertekeningseremonie het plaasgevind tydens die besoek van die Russiese premier Dmitri Medwedef aan Belgrado op Oktober 19. Die partye benadruk hul verbintenis om aktief wedersyds voordelige samewerking in spoorwegprojekte te ontwikkel en het hul voorneme uitgespreek om 'n nuwe kontrak te onderteken.

Boonop is daar binne die raamwerk van die interregeringsooreenkoms oor die toekenning van staatseen uitvoerkrediet aan die regering van die Republiek Serwië 'n bykomende ooreenkoms onderteken tussen RZD International LLC, 'n filiaal van Russian Railways wat RZD Holding implementeer, oor die kontrak wat op 17 Januarie 2019 onderteken is. internasionale buitelandse infrastruktuur en die Serbian Railways Infrastructure JSC. Hierdie bykomende ooreenkoms is vir die modernisering en heropbou van sein-, sentralisasie- en blokkeringstelsels, kommunikasie en telekommunikasie met die vestiging van die Verenigde Kontrolesentrum vir treinverkeerbestuur in die Republiek Serwië.

'Daar is vandag twee belangrike dokumente onderteken wat ons samewerking op 'n nuwe vlak bring. Ons is gereed om aktief aan 'n nuwe groot projek te begin werk. En benewens die reeds bestaande bouperseel, het ons dit bygevoeg tot die arsenaal van ons arsenaal. Samewerking Ek werk met moderne sagteware-komplekse sowel as 'n innoverende tegnologiese element. Ek praat van gesamentlike werk aan die oprigting van die United Control Center for Train Traffic Management. "Hy het gesê.
Sedert 2014 het die Russiese Spoorweë hul totale 200-spoorweginfrastruktuur in verskillende dele van Serwië gemoderniseer en herstruktureer. Werk aan die tanortanovci-tonnel en die konstruksie van viaduct aan die vloed van die Donau-rivier duur voort by die Stara Pazova - Novi Sad-gedeelte van die Belgrado - Boedapest-lyn.

Russian Railways International LLC en Serbian Railways het die kontrak nommer 940 op Mei 23 ter waarde van $ 2013 miljoen onderteken.

Die kontrak sluit die konstruksie en elektrifisering van 'n 15 km-lange baan op die Belgrado - Pančevo-spoorlyn in, die heropbou van ses dele van die pan-Europese gang met 'n totale lengte van 112 km, die heropbou en konstruksie van die bestaande baan. Heropbou van die 40.4 km-gedeelte van die Belgrado - Bar-spoorlyn, asook 'n tweede aanloopbaan langs die 77.6 km-gedeelte van die Stara Pazov - Novi Sad-spoorlyn en aflewering van Russies-vervaardigde dieseltreine.

Die totale 230 miljoen kontrak is op 17 Januarie 2019 deur RZD International LLC en die Serbian Rail Infrastructure JSC onderteken.

Die dokument verskaf die voltooiing van die werk en die aflewering van materiale as deel van die tweede fase van die heropbou, modernisering en konstruksie van 'n dubbelspoorlyn wat 40.44 km / uur oor die 200 km-mag van Stara Pazov kan vervoer - Belgrado - Boedapest-lyn . In die besonder sal konstruksie van elektriese infrastruktuur, argitektuur, konstruksie, konstruksie van elektriese energie en aanverwante fasiliteite, regulering van waterweë en strookdreinering gedoen word.

Ingevolge die kontrak sal RZD International LLC ook 'n projek ontwikkel om die 210-kilometersone van Valjevo tot by die grens met Montenegro deur Vrbnica te herbou en te moderniseer om verder aan die grens met Montenegro te werk.

Daarbenewens sal RZD International LLC 'n verenigde treinbeheersentrum in die Republiek Serwië ontwerp en bou. Volgens kundige ramings sal die oprigting van so 'n sentrum ongeveer drie jaar duur. (Turkiyeturizm)

Huidige spoorwegtenders

Mon 09

Golfverkeer

Bereik 9 @ 08: 00 - Bereik 11 @ 17: 00

Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar