Turkye, TRMCA beton R & D en R & D Advisory Centre met na vore in Beton

Turkye THBB beton en konkrete advies sentrum ar ar g rat in brand
Turkye THBB beton en konkrete advies sentrum ar ar g rat in brand

Istanbul Development Agency (İSTKA) innoverende en kreatiewe Istanbul Finansiële Bystand Program, studies uitgevoer "Turkye gereed Gemengde Betonvereniging van Beton navorsing, ontwikkeling en tegnologie Advisory Centre" projek, Turkye beton bring 'n belangrike sentrum nog in R & D.

Uit navorsing blyk dit dat nie-standaardbetonfoute, toepassings- en projekfoute een van die belangrikste oorsake van die vernietiging van aardbewings is. In Turkye, meer as xnumx't persent van die bevolking van 'n hoë aardbewing gevaar "wat in streke vatbaar vir aardbewings en dat die kwessie moet hernu en is bekend om 70 miljoen leef.

Die behoefte aan 'n navorsingsentrum wat gevorderde ontledings kan uitvoer en aan die behoeftes van die sektor kan voldoen, het in die afgelope jaar ontstaan ​​toe aardbewingbestande konstruksie en stedelike transformasie op die agenda is.

Deur die ondertekening van 'n groot projek in die lig van hierdie ontwikkelinge, Istanbul Development Agency (İSTKA) innoverende en kreatiewe Istanbul binne die bestek van die Finansiële Ondersteuning Program "Turkye gereed Gemengde Betonvereniging van Beton navorsing, ontwikkeling en tegnologie Advisory Centre" is gestig.

Spesiale O & O- en tegnologiekonsultasiebehoeftes word beantwoord

Die sentrum het ten doel om die uitvoerbaarheid van gevorderde toetse vir die bepaling van die betonkwaliteit van Istanboel te verseker en om aan die spesifieke O & O- en tegnologie-konsultasiebehoeftes van die konstruksie- en klaarbeton-sektore te voldoen. Die sentrum sal dien as 'n sentrum wat gevorderde betonondersoeke kan uitvoer wat oop is vir die algemene gebruik van die sektor en alle belanghebbendes, om innoverende en langdurige betonproduksietegnieke te ontwikkel en advies te lewer oor gekwalifiseerde en groenbetonproduksie. Die sentrum sal ook belangrike studies op die gebied van die omgewing uitvoer, met inagneming van die behoeftes van die sektor, en in staat wees om navorsing te doen oor die gebruik van afval en die ontwikkeling van alternatiewe grondstowwe. Projek, Turkye gereed beton Association (TRMCA) binne die liggaam, die Ministerie van Nywerheid en Tegnologie Ministerie is besig om in samewerking Istanbul Development Agency (İSTKA) met 'n innoverende en ondersteun kreatiewe Istanbul Finansiële Bystand Program, is dit in vennootskap met die Tegniese Universiteit in werking gestel.

ISTAC, Istanbul Technical University en Bogazici University het ook 'n bydrae gelewer tot die projek. Die sentrum sal in staat wees om diens te lewer voor en na produksie- en ondersteuningsvervaardigers in die ontwerpstadium en op die stadium van die nakoming van die produk.

Burgers sowel as produsente sal baat vind by die sentrum

Die sentrum sal kontrakteurs, klaarbeton, voorafbeton, sement, aggregaat, chemiese mengsels en minerale mengsels, produsente, burgers en munisipaliteite bedien wat gevorderde toetse benodig om die kwaliteit van beton in hul geboue te bepaal. Burgers uit hul bestaande geboue met die fasiliteite van die sentrum of deur kundige organisasies om monsters wat geneem is, te kan ontleed. 2019 sal in November begin werk.

TRMCA vir Beton navorsing, ontwikkeling en tegnologie Advisory Centre Project: Turkye gereed beton Association (TRMCA) Yildiz Tegniese Universiteit, aangebied in samewerking met "Turkye gereed Gemengde Betonvereniging van Beton navorsing, ontwikkeling en tegnologie Advisory Centre" projek is van stapel gestuur op 1 Oktober 2018. Binne die bestek van die projek wat deur die Istanbul Development Agency (ISTKA) uitgevoer is binne die bestek van die Innovative and Creative Istanbul Financial Support Program, het die maatskappy innoverende, langdurige betonproduksietegnieke vervaardig wat in staat is om gevorderde betonnavorsingstegnieke uit te voer wat oop is vir die algemene gebruik van die sektor en alle belanghebbendes binne THBB, en produserende sektorspesifieke, gekwalifiseerde en omgewingsbetonproduksie. 'N Navorsings- en ontwikkelingsentrum is op die been gebring.

Turkye gereed Gemengde Betonvereniging van Beton navorsing, ontwikkeling en tegnologie R & D aktiwiteite wat gedoen kan word by die Berading Center is soos volg:

1) Spesiale betonnavorsing: Beton met 'n lang lewensduur en so aan. materiaaltoetse, beton wat bestand is teen spesiale omgewingseffekte, berekeninge van betonleeftyd, jaarlikse betonontwerp van 100, ekwivalente ontwerpe vir betonprestasie gebaseer op duursaamheid. studies,

2) Omgewing: Herbeoordeling van konstruksie-afval in betonproduksie, evaluering van industriële verbrandingsafval in betonproduksie, vloeras, industriële slak, ens., Evaluering van industriële afvalwater en betonproduksie vir die herstel van beton in betonproduksie,

3) Spesiale betonontwerpwerke: Ontwikkeling van spesiale beton, mortel en pleisters wat lug skoonmaak, gasse absorbeer soos CO2, NO2, ontwikkeling van selfgenesende betonontwerpe, ontwikkeling van antibakteriese betonne, mortiere en pleisters, beton met verhoogde hidrofobisiteit, beton en mortelontwerpe wat waterdigting bied, ontwikkeling van spesiale herstelmortels ens. vir die versterking van historiese strukture. werk kan gedoen word.

Huidige spoorwegtenders

Mon 09

Golfverkeer

Bereik 9 @ 08: 00 - Bereik 11 @ 17: 00

Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar