Die kommersiële volume van Unye Port sal toeneem

Unye hawe handel volume sal toeneem
Unye hawe handel volume sal toeneem

Ordu Metropolitaanse Munisipaliteit het werk begin om die handel in Ünye-hawe sonder onderbreking voort te sit en om kajuite en baanbrekers te skep waarmee skepe kan lig.

Bykomende beplanning vir die dok en verdieping van die hawe van Ünye is beplan en aan die streekdirektoraat van vervoer gestuur vir ondersoek. Binne die bestek van die projek sal die bestaande kaai versterk word en addisionele kaaie van 130 meter geskep word. 'N Bykomende breekwatertoepassing sal geloods word om die weermag van die leër te verhoog en op gelyke voorwaardes met ander hawens mee te ding.

UZ ONS EVALUERER DIE KAPASITEITE VAN ONS HAVEN ”

Die provinsie Ordu sal met ander hawens in die maritieme handel meegeding word, sê die burgemeester van Ordu Metropolitaanse Munisipaliteit. Mehmet Hilmi Güler het gesê: “Ünye Container Port is in 'n baie belangrike en strategiese gebied. Hierdie hawe is die uitgangspunt van die Middellandse See-Swartsee-pad. Ons evalueer die kapasiteit van ons hawens. Ons sal die Ünye-hawe versterk sodat die inkomende skepe maklik kan dok en ons maritieme handel sonder onderbreking kan voortsit. In ons huidige streek word die onderkant van die hawe geskandeer. Na die onderste skandering verhoog ons die diepte van die hawe. Deur nuwe golfbane te skep, sal ons verseker dat ons provinsie met gelyke voorwaardes met ander hawens in die seehandel kan meeding. ”

Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar