Bursa breek die uitvoer van rekords met UR-GE-projekte

bursa het uitvoerrekords met ur ge projekte gebreek
bursa het uitvoerrekords met ur ge projekte gebreek

Ibrahim Burkay, voorsitter van die Bursa Kamer van Koophandel en Nywerheid (BTSO), het gesê dat die uitvoervolume van Bursa toegeneem het met die ondersteuning van projekte vir internasionale mededingendheidsontwikkeling (UR-GE) wat onder leiding van BTSO gedoen is. Ons het bereik. ”

Die UR-GE- en HISER-projekte wat deur die BTSO met die ondersteuning van die Ministerie van Koophandel uitgevoer word, verhoog die samewerking tussen die ondernemings en versterk die uitvoermobilisering van Bursa. Turkye terselfdertyd mees UR-D projekte in die instellings afneem van die BCCI posisie, terwyl die verskaffing van ondersteuning aan lede wat wil hê dat die genoemde projekte uit te voer, die maatskappy is die verhoging van die mededingendheid in die internasionale markte. Van die 24 UR-GE- en HISER-projek wat BTSO in strategiese sektore uitgevoer het, van masjinerie tot spoorstelsels, van tekstiele tot konstruksie, het maatskappye na aan 800 gebaat. In totaal het 100 beduidende uitvoersuksesse behaal met die bevordering, handelsmerk, opleiding, konsultasie, oorsese bemarkings- en verkrygingsaktiwiteite wat binne die bestek van die projekte georganiseer is, wat bykans USD miljoen verskaf het.

12 Duisende buitelandse kopers kom na Bursa

Die ondernemings wat onder die leiding van BTSO saamkom, het binne die omvang van die projekte internasionale bemarkingsaktiwiteite op die kontinent naby 5 uitgevoer. Deur deel te neem aan die bilaterale besigheidsvergaderings wat in geteikende markte van Amerika tot Rusland en van Japan tot Suid-Afrika gehou is, het die maatskappy se ondernemings nuwe sakernetwerke in die wêreldwye arena geskep. BTSO het ook die wêreld se voorste ondernemings in hul sektore met sy lede in Bursa byeengebring met die aankoopafvaardiging van meer as 50. BTSO, wat tot vandag toe meer as duisend buitelandse kopers na Bursa gebring het, het die weg gebaan vir nuwe samewerking. Die aankoopafvaardigings wat binne die bestek van UR-GE georganiseer is, het ook daartoe gelei dat Bursa 'n nuwe generasie beurste soos Junioshow Bursa International Baba en Kinders gereed vir dra en Kindersbehoeftes Fair en Bursa Textile Show verwerf het. Die uitvoersukses van die ondernemings is volgehou deur ontledingstudies waarin die huidige status en behoeftes van die ondernemings bepaal is, en UR-GE-projekte waar hoë standaard opleiding- en konsultasie-aktiwiteite aangebied is.

UITVOERVERHOGING IN ALLE SEKTORE

In die O & O-aktiwiteite wat volgens 'n groepsbenadering uitgevoer is, het klusterlede 'n uitvoerverhoging bo hul sektore getoon danksy uitvoergerigte mededingingstrategieë. In 49 se jaarlikse projekperiode is die groei van die 3-uitvoer in die Space Aviation Defense UR-GE van 456-maatskappy ervaar, terwyl die uitvoerwaarde van firmas 12.7 dollar per kilogram bereik het. Terwyl die ondernemings in babas en kinders se kledingstuk 'n toename in die uitvoer van 33 behaal het, het die 147-onderneming wat by die projek betrokke was, vir die eerste keer uitvoer uitgevoer. In die Bebe-Çocuk UR-GE, waar 26 persent van die ondernemings vir die eerste keer aan die internasionale beurs deelgeneem het, was daar ook handelaars en winkels in Rusland, die VSA, Suid-Afrika en Serwië. Gedurende die drie-jaar-projekperiode het 82 persent in spoorstelsels, 100 persent in chemie, 30 persent in komposiete, 131 persent in masjinerie, 35 persent in voedselsektor.

UR-GE PRESTASIES TOEKENNING

UR-GE-projekte wat deur BTSO uitgevoer is, is aangehaal as voorbeelde van goeie praktyk deur die Ministerie van Koophandel danksy hul konkrete bydraes tot die ondernemings. Terwyl UR-GE's vir tekstiel- en babakleedklere deur die Ministerie toegeken is, het die UR-GE-projek vir babakindkleringsektor ook die Cluster Excellence Etiket deur die Europese Cluster Analise Sekretariaat ontvang.

“BTSO-LEDE IS DEEL VAN DIE WÊRELDKOMPETISIE”

Die voorsitter van BTSO, Ibrahim Burkay, evalueer die aktiwiteite van UR-GE BTSO; die groei van Bursa moet op uitvoer gebaseer wees, het hy gesê. Burkay, burgemeester, het gesê dat die ondernemings strategieë geïdentifiseer het wat die weg sal baan vir uitvoer. Met die globalisering neem die belang van buitelandse handel toe. Binne hierdie bestek voer ons UR-GE-projekte uit met die ondersteuning van die Ministerie van Koophandel met die doel om die uitvoergebaseerde omset van ons ondernemings te verhoog en die vaardighede te ontwikkel wat hulle benodig in 'n internasionaal mededingende omgewing. 75 word ondersteun deur die Ministerie van Handel. xnumx'lik persent vir die oorblywende dele van die pre-finansiering ondersteuning is slegs beskikbaar vir maatskappye deur ons kamer in Turkye. Danksy UR-GE-projekte het ons daarin geslaag om die potensiaal van ons ondernemings in die interne mark te mobiliseer. Baie van ons maatskappye het oopgemaak vir nuwe markte en word deel van die wêreldwye mededinging. ”

TEIKEN 30 UR-GE-PROJEK

President Burkay verklaar dat maatskappye danksy UR-GE die nodige vermoëns vir uitvoer verkry het en met hul mededingers in die wêreld meeding. ' In ons UR-GE-projekte het ons beduidende uitvoerverhogings bereik met 'n 400-persentasie danksy ons effektiewe projekbestuur. Met die bydrae van ons projekte, in 2018, kon Bursa vir die eerste keer in sy geskiedenis van uitvoer 15 miljard dollar bereik. Oor die afgelope 5 het meer as 1.100 KMO's uitvoerders identiteit gekry. Bursa-produkte word nou aan verskillende lande ter wêreld 188 verkoop. Ons het groter doelwitte in die komende periode. In hierdie rigting het ons begin met UR-GE-aktiwiteite in die hysbak-, karrosserie- en voertuigstruktuur, meubels, motorsektor en rubber. Ons beoog om die aantal projekte binne 'n kort tydjie na 30 te verhoog en om ons ondernemings in verskillende sektore in die spel in te sluit. Bursa sal in die komende jare voortgaan om die uitvoergerigte ontwikkeling van 2019 en ons land te lei. Ek wil my dank betuig aan mnr. Ruhsar Pekcan, Minister van Handel, vir sy bydraes tot ons projekte en die amptenare van die Ministerie. ”

Huidige spoorwegtenders

Mon 09

Golfverkeer

Bereik 9 @ 08: 00 - Bereik 11 @ 17: 00

Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar