Digitale transformasie by KARDEMİR

digitale omskakeling in Kardemir
digitale omskakeling in Kardemir

Karabük Yster and Steel Industry and Trade Inc. (KARDEMIR), die huidige onderneminghulpbronbeplanningstelsel (ERP) SAP R3, volgens die huidige behoeftes van SAP S / 4 HANA-stelsel het begin om die digitale transformasieprojek op te gradeer.

Karabük Iron and Steel Industry and Trade Inc. (KARDEMIR), die huidige onderneminghulpbronbeplanningstelsel (ERP) SAP R3, in ooreenstemming met die huidige behoeftes om na die S / 4 HANA-stelsel op te gradeer, het die digitale transformasieprojek geïnisieer. Die S / 4 HANA-projek, wat daarop gemik is om alle besigheidsprosesse doeltreffender en doeltreffender te bestuur, dek die digitale integrasie van baie nuwe modules, van menslike hulpbronne tot produksiebeplanning, outomatiseringstelsels tot verkoops-, bemarkings- en finansiële prestasiemetings. Kardemir begin met die eerste vergadering van die Onderwys en Kultuur Sentrum gehou aan die einde van volgende jaar en sal die raadpleging van die beplande projek voltooiing itelligence Turkye voer.

In die openingsvergadering het dr. Özdemir, hoofbestuurder van Kardemir, die belangrikheid van die projek uitgewys. Hüseyin Soykan het gesê dat dit onvermydelik is om op die doeltreffendste en doeltreffendste manier voordeel te trek uit digitale tegnologieë ten einde die mededingendheid te handhaaf en te verhoog terwyl dit sakeondernemings uitvoer. Soykan het gesê dat Kardemir die digitale transformasiebeweging inisieer in ooreenstemming met die visie van “National Technology, Powerful Industry belirtilen” soos uiteengesit in die 2023-nywerheids- en tegnologie-strategie wat deur die Ministerie van Nywerheid en Tegnologie gepubliseer is. ons verhoog ook ons ​​diversiteit dag vir dag. Ons streef daarna om beduidende innovasie en toegevoegde waarde in ons prosesse te bewerkstellig deur die pogings van ons O & O-sentrum, wat hierdie jaar sy aktiwiteite begin het. 100 van ons republiek. In ooreenstemming met die stigting van die herdenking en die strategieë van ons land 'Kardemir 2023: Digital Transformation Project', het ons begin as die eerste stap van hierdie transformasiereis, en die onderneming se hulpbronbeplanningsagteware wat in ons onderneming gebruik word, is omgeskakel na SAP S / 4 HANA-stelsel. Daar sal baie innovasies wees in die stelsel wat ons in gebruik sal stel, wat nie voorheen in ons lewens gevind is nie. Hierdie innovasies, insluitend outomatisering, produksiebeplanning, verkope, menslike hulpbronne, opleiding en finansiële prosesse, stel ons in staat om al ons besigheidsprosesse doeltreffender en doeltreffender te bestuur. Noodsaaklike organisasiestrukture is gevestig en prosesleiers en sleutelgebruikers is geïdentifiseer. ”

Soykan verklaar dat hy aktiewe deelname en bydrae van die werknemers verwag wat aan die ontwerp- en toetsfases van die SAP S / 4 HANA-stelsel sal deelneem. Ons stap met selfvertroue na 'n sterk toekoms met ons sweet en geestesweet, ons fabrieksgees wat fabrieke gevestig het, ons diepgewortelde verlede en 'n sterk toekoms. SAP SAP S / 4 HANA stelsel wat ons maatskappy sal maak omskep die projek vennootskap itelligence Turkye, uitvoerende hoof van Dr. Abdülbahri Danış het in sy toespraak tydens die openingsvergadering van die projek daarop gewys dat hierdie projek nie net belangrik is vir Kardemir en die sektor nie, maar ook vir die Turkse bedryf. Danış het gesê dat die SAP-stelsel die mees gebruikte stelsel vir ondernemingshulpbronbeplanning in die yster- en staalsektor is. Da In hierdie nuwe weergawe het SAP sy sagteware hernu om alle sakeprosesse te dek. Itelligence en Kardemir sal hierdie nuwe stelsel, wat die beste praktyke in die wêreld insluit, implementeer met 'n spangees wat 'n voorbeeld vir die wêreld sal stel. ”

Die openingseremonie is afgesluit met die aanbieding van die padkaart van die projek wat deur Davut Özdemir, Itelligence-projekbestuurder, geïmplementeer word, en die toespraak van die spanargitek Sarhan Polatates, wat die saluut van soldate op die verhoog gebring het.

Huidige spoorwegtenders

Mon 09

Golfverkeer

Bereik 9 @ 08: 00 - Bereik 11 @ 17: 00

Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar