Handtekeninge vir 'n meer geraaslose hoofstad

handtekeninge vir 'n meer kapitaalvrye kapitaal
handtekeninge vir 'n meer kapitaalvrye kapitaal

Die 21-protokol word Maandag vir Oktober onderteken ürültü Ankara-geraas-aksieplan üle uitgevoer in samewerking met Ankara Metropolitaanse Munisipaliteit en TUBITAK Marmara-navorsingsentrum.

Strategiese geluidskaart wat deur Metropolitaanse Munisipaliteit opgestel is vir die evaluering van pad-, spoorweg- en nywerheidshulpbronne, word twee jaar lank in die stad ondersoek.

METING AAN VIER sye van die kapitaal

Die Metropolitaanse Munisipaliteit en TÜBİTAK sal saamwerk om die toepaslikheid van die ürültü-geraas-aksieplan vir die hele stad te verbeter ten einde die lewensgehalte van die inwoners van die hoofstad te verbeter, gesondheidsprobleme deur geraas te voorkom en 'n rustige stadsvloer te skep.

Met die protokol wat onderteken sal word met die TÜBİTAK Marmara-navorsingsentrum, sal aksieplanne opgestel word vir die bepaling van die woongebiede in Ankara in terme van omgewingsgeraas en die ontwikkeling van geraasreduksiescenario's.

'N GESONDE KAPITAAL

Sessiz Stilte vir 'n gesonder kapitaal ”en s Die geluid van stilte lok jou na die hoofstad” sal voortgaan met die slagspreuk van kundiges, die veld sal metings maak van die aangetaste bevolking en geraasbeperkingspunte sal een vir een bepaal.

Die kapsamında-geraas-aksieplan, wat deur die departement van gesondheidsake van die Metropolitaanse Munisipaliteit opgestel word, sal binne die bestek van die regulering en bestuur van omgewingsgeraas opgedateer word.

Benewens die metings wat gedoen moet word in die gebiede waar geraasbesoedeling en -intensiteit ondervind word, sal die burgers se mening ook deur opnames geneem word; stil asfalt, geraasversperring of groen versperrings wat geplaas moet word.

Met die protokol wat onderteken moet word;

-Volg die omgewingsprobleem,

- die publiek inlig en hul menings ontvang,

- Opsporing van plaaslike geraasprobleme,

Ontwikkeling van 'n langtermynstrategie

Dit sal voorsien word.

Huidige spoorwegtenders

Mon 09

Golfverkeer

Bereik 9 @ 08: 00 - Bereik 11 @ 17: 00

Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar