Stops of Dreams kan Haydarpaşa en Sirkeci nie van die mense van Istanboel neem nie

haydarpasa en sirkeciyi stalletjie drome kan die mense van Istanboel nie trek nie
haydarpasa en sirkeciyi stalletjie drome kan die mense van Istanboel nie trek nie

Terwyl die gevolge van die onwettige opheffing van die konsortium van die Metropolitaanse Munisipaliteit van die Istanbul-munisipaliteit uit die tender vir die bedryf van die gebiede Haydarpaşa en Sirkeci-stasie voortgesit het, het die parlementslid van İBB, CHP, Süleyman Solmaz, die proses uitgespreek as 'n nuwe voorbeeld van AKP se ruimtelike huurbeleid.

Solmaz het daarop gewys dat Haydarpaşa-spoorwegstasie en sy omstreke al 15 jaar lank in 'n kommersiële gebied wil omskep. Haydarpaşa en Sirkeci-stasies is 'n belangrike keerpunt in die drome en hoop van die mense in Istanboel. Dit is nou tyd om meer te veg vir Haydarpaşa en Sirkeci-treinstasie, wat die belangrikste kulturele erfenisgebiede van Istanboel is, om as Istanbuliete te bly. ”

'HAYDARPAŞA MANHATTAN WIL' hulle begin

Solmaz het inligting gegee dat die pogings om 'n huur in die Haydarpaşa-treinstasie te open in 2004 begin het en gesê: In 2004 het hulle die proses begin deur te sê: Hayd Haydarpaşa sal Manhattan wees. Na elke reaksie wat hulle ontwikkel het, het hulle nie hul liefde om hierdie gebied oop te maak om te huur, prysgegee deur ander projekte te ontwikkel nie. 1 het probeer om onroerende goed op 'n miljoen vierkante meter te verkoop. Eindig al die treinlyne wat na Haydarpaşa kom
hulle het probeer om dit tot 'n volledige posisie te bring. Te midde van die 'aanvalle' teen Haydarpaşa-spoorwegstasie, wat die eerste keer die reis van hoop vir miljoene mense is, het ons ons stryd voortgesit in die regterlike proses sowel as op straat. Nou wil hulle die reg gee om in die streek te werk aan diegene wat verreweg die kulturele erfenis van Haydarpaşa dra. ”

'MOET ONMIDDELLIK OMGESTEL WORD'

Solmaz het daarop gewys dat Haydarpaşa Gar en sy omstreke diep spore in die lewens van die mense in hierdie land agterlaat, en het gesê dat die Metropolitaanse munisipaliteit van Istanbul die prominentste instelling is wat kulturele waardes kan beskerm en ontwikkel met 'n wankelende begrip in die streek. Solmaz het onderstreep dat die historiese en kulturele waardes van Istanboel namens Istanbulites deur die Metropolitaanse munisipaliteit beskerm kan word, 'n maatskappy wat hierdie plek as 'n kommersiële gebied beskou en probeer om voordeel te trek uit sy aktiwiteite hier, sal die kulturele waardes van hierdie plek benadeel. Ons het wettige besware gemaak en 'n kriminele klag ingedien oor diegene wat verantwoordelik is vir die tender. Ek nooi die TCDD om terug te keer van hierdie fout. ((eendag)

Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar