Haydarpaşa is 'n geheel, kan nie opgeoffer word vir onregmatige tender nie

haydarpasa is 'n geheel onwettige tender kan nie opgeoffer word nie
haydarpasa is 'n geheel onwettige tender kan nie opgeoffer word nie

TCDD-, Haydarpaşa- en Sirkeci-stasiegebiede en geboue op die tender wat na die tender van die Metropolitaanse munisipaliteit in Istanbul gebruik sal word, waaronder die onwettige verwydering van die tenderproteste met die deelname van die burgers aan die Haydarpasa-solidariteit.

Met die deelname van ons president Hasan Bektaş en die Uitvoerende Raad en lede van die Tak van Istanbul, het Haydarpaşa Solidariteit en die burgers vandag 'n persverklaring op 20 (Sondag 2019) op 13.00 gemaak. Haydarpaşa Gara-stap is gehou.

“Haydarpaşa is 'n geheel, onwettige tender kan nie opgeoffer word nie. 'N Banier is geopen deur die voorsitter van die Kamer van Argitekte van TMMOB, Esin Köymen.

Ons voorsitter Hasan Bektaş het in sy verklaring gesê; Bakanlığı Die Ministerie van Vervoer het 'n verklaring afgelê en gesê dat die munisipaliteit moet onttrek. Maar die munisipaliteit het nie onttrek nie. Die tender is Donderdag agter geslote deure gesluit sonder om die Metropolitaanse munisipaliteit in Istanbul te bel. Ons weet dat hierdie tender van bo ingegryp is. Kan u na die redes kyk? Die woord onderling is nie gebruik nie, maar is in Turkse ekwivalent geskryf. Maar die spies pas nie in die sak nie; ons sien wat aangaan. Ons sal hierdie tender stop. Die eerste is by u, die tweede by die beoordelaars in die Kartal-hofgebou. Geregtigheid sal gemanifesteer word.

Die persverklaring lees soos volg;

Geagte Kadıköylüler, Üsküdarlı, Maltepeliler, inwoners van Istanboel!

Sommige van die gebiede in die gebiede Haydarpaşa en Sirkeci-stasie en die strukture daarop is deur TCDD aangebied om te huur vir “vermeende” kulturele en kunsaktiwiteite, 2. Die oorblywende IMM-vennootskapsondernemings is met die verskoning van water sonder die uitnodiging van die tender uitgeskakel, en aan die tenderadres voorgelê en aan Hezarfen Consulting, die maatskappy van die voormalige direkteur van die Okular Foundation, voorgelê.

In die eerste plek wil ons dit stel; Haydarpaşa en Sirkeci treinstasies en rugbane is 'n geheel. Dit mag nie op enige manier gebruik, verdeel, gedisintegreer, verhuur of verkoop word nie, in teenstelling met die wesenlike funksie, openbare voordeel en gebruik daarvan.

Die belangrikste is dat Haydarpaşa en Sirkeci-stasie, wat een van die belangrikste identiteitselemente van Istanboel is, die bates is wat ons verplig is om aan toekomstige geslagte te dra, terwyl ons die belangrikheid, integriteit en funksie daarvan behou.

Die beskerming en gebruik van hierdie belangrike bates in ooreenstemming met hul wesenlike funksies is die verantwoordelikheid en verantwoordelikheid van ons sowel as sensitiewe instellings en burgers, sowel as die beskermingsrade, munisipaliteite en TCDD en verwante administrasies en openbare instellings.

In ons stad, weereens gekonfronteer met die realiteit van die aardbewing; Sirkeci-treinstasie, Haydarpaşa-treinstasie, hawe, pier en agterste gebiede in die geval van 'n ramp, veral in verband met die see in terme van die logistiek van ons stad, is die uiters belangrike belang van die voorsiening en ontruiming van die lewensbelangrikheid duidelik as 'n duidelike en onweerlegbare werklikheid.

In ooreenstemming met hierdie duidelike feit en noodsaaklikheid, sal die privatisering van hierdie gebiede wat met die volle kapasiteit van die publiek in diens geneem moet word deur middel van tenders wat sonder wettige geldigheid by die adres afgelewer word, een van die grootste verraaiings wees wat hierdie stad gemaak het.

ook; bewus van die belangrikheid van openbare verantwoordelikheid en die gebied van die Metropolitaanse munisipaliteit van Istanbul vanaf die begin van die poging om die Ministerie van Vervoer en Infrastruktuur te voorkom, het amptenare van die TCDD wat 'n tender vir die aflewering van 'n onreëlmatige adres aan die publiek gedoen het en amptenare weer gewaarsku om hul noodsaaklike pligte na te kom nooi ons.

Ons as sensitiewe burgers, Kadıköylüler, Üsküdarlılar, Maltepeliler en İstanbullılar, sal weereens aan TCDD en hul owerhede verklaar dat ons nie aan die spel sal kom nie en nie plek sal maak vir die “talana and rent” nie; ons eis dat die velde gekanselleer word en na die Metropolitaanse munisipaliteit van Istanbul oorgedra word op voorwaarde dat dit vir hul primêre en openbare doeleindes gebruik word.

Geen spel en geen ruimte vir misleiding nie!

Mag die tenders van Haydarpasa en Sirkeci gekanselleer word!

gebiede; oordrag na die Metropolitaanse munisipaliteit van Istanbul op voorwaarde dat dit vir primêre en openbare doeleindes gebruik word.

Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar