Heldgedrag Voorbeeldgedrag

hero soforden voorbeeld gedrag
hero soforden voorbeeld gedrag

Yusuf Gürsoy, wat as busbestuurder in die Mersin Metropolitaanse Munisipaliteit gewerk het, het 'n heroïese verhaal onderteken. Gürsoy het in die bus grootgeword en 'n ma van die seun is ontstel, ma en kind is hospitaal toe gebring.

Op geen enkele stop gestop nie

Yusuf Gürsoy, wat as busbestuurder gewerk het in die direktoraat vir openbare vervoer in die departement van vervoer, het 'n ma en seun van die Demirtaş-halte geneem tydens sy ekspedisie na die Tece-Şehir-hospitaallyn 28. Kort ná die aanhoor van die moeder se geskreeu stop die bus Gürsoy, die neus van die klein seuntjie en braak en besef dat die bloeding. Gürsoy het vinnig voortgegaan sonder om te stop en stil te hou op die roete en sy ma en seun na die Mersin City-hospitaal grootgemaak. Toe Gürsoy die bus by die noodhek van die hospitaal stop, het hy sy ma en seun vergesel totdat hy die hospitaal binnegekom het.

Ek sou dieselfde doen as ek 'n ander vriend by my gehad het ”

Gürsoy het gesê dat hy die oggend sy ma en seun van die stasie rondom 10.30 af geneem het en gesê: 'n Ma en 'n kind van ongeveer tien en twaalf ervaar ongemak. Laat ek dit aan u verduidelik. Ek dink die seun is geval. 'N Huilende figuur het in die motor gebreek, so dit was 'n vlaag. 'Red my kind,' sê hy. Die seun het eers bloed uit sy neus gekry. Later, toe ek hom sien opgooi, voel ek asof hy half bewusteloos is. Hulle het probeer om die kind nie te laat slaap nie. Nadat ek dit gesien het, het ek ons ​​passasiers gesê om nie op die knoppie te druk nie. Ons moet so gou as moontlik in die hospitaal kom, ek het hulle om hulp gevra, en hulle was baie sensitief hieroor. Ek het my bes gedoen. Intussen het die burgers die dame gehelp en gesê om koel te wees. Ons het ons bes gedoen, ons het dit dringend opgevoer. As ek nie 'n ander vriend gehad het nie, sou ek dieselfde doen. '

Gürsoy het gesê dat hulle omgee vir die gesondheid van die burgers sowel as die verkeersveiligheid, ıyla Ons probeer om ons president, ons munisipaliteit en ons mense te dien, sover ons kan, om hulle waardig te wees.

Huidige spoorwegtenders

tsaar 11

Golfverkeer

Bereik 9 @ 08: 00 - Bereik 11 @ 17: 00

Spoorwegnuus soek

Wees die eerste om te kommentaar lewer

kommentaar