IMM Uitgeskakel by die tenderaar Haydarpasa Sirkeci Railway Station

ibb haydarpasa sirkeci gari van die tender ontslaan
ibb haydarpasa sirkeci gari van die tender ontslaan

IMM is uitgesluit van die tender vir Haydarpaşa - Sirkeci-treinstasie. İmamoğlu; 'Die rasionaal is snaaks. Uitskakeling is onwettig. Ons sal die saak na die hof bring en 'n kriminele klag indien. ” Die tender sal Maandag geappelleer word.

Die Metropolitaanse Munisipaliteit van Istanboel (IMM) is uit die tender van State Railways (TCDD) uitgeskakel vir die huur van die ledige bergingsareas van die Haydarpasa-spoorwegstasie vir “gebruik in kulturele en artistieke aktiwiteite”.

Ek belowe

Ekrem İmamoğlu, Yenikapı-Eurasiese kultuursentrum, het voor die sluiting van die Mukhtars-werkswinkel gesê die besluit en die rede hiervoor is snaaks. Imamoglu, het gesê: My skat so verveeld ... Natuurlik moet ek met jou deel. Soos belowe, moet ek, indien nodig, alles met u op die mees deursigtige manier deel. Ek belowe jou, ek wil gaan met die spiritualiteit van hierdie stad, natuurlike skoonheid van hierdie stad, die geskiedenis van hierdie stad ... Istanbul tot op die laaste dag, die dag toe ek die eerste keer begin om 'n billike stad wees, sal ek met in elke opsig, die 16 miljoen mense, selfs hele die Republiek van Turkye 82 Ek het die miljoen mense belowe.

ONS IS NIE UITGEVRA NIE

Daarom wil ek 'n hartseer gebeurtenis met u deel. Kyk na vanmiddag, 17: 00 waters, in 'n vergadering waar ons op geen manier genooi word na 'n maatskappy wat aan 'n persoon behoort wat nie duisend TL in die waardevolste Haydarpaşa- en Sirkeci-stasies in Istanbul is nie. Uiteindelik het hulle verhoed dat ons die tender ingevolge 'n verskoning binnekom en hom onbewus van ons gegee het. Ek veroordeel, ek belowe in die teenwoordigheid van al my burgers dat ek sal doen wat nodig is.

WAT VERANDER IN 15-DAG?

Dün Diegene wat die ervaring van 3 duisend TL met 10 duisend TL salaris in die munisipaliteit gister vertrou, onderskat die ervaring van daardie man KÜLTÜR AŞ en maak verskonings vir afsondering van ander ondernemings. Nou wil ek vra; Hierdie raad, wat nie vandag ons vennootskapsooreenkoms goedkeur nie, het geen hindernis vir ons gevind om 15 dae gelede daardie tender in te skryf nie, en waarom het hulle by die tender aangesluit? Wat het 15 daagliks verander?

Die reg van 16 MILJOENE SODAT EK BIR

Laat ek jou vertel wat jou motivering verander het. Kyk, ek sal eers vertel wie daar is. Wie gaan na wie ek die reg op 16 miljoen mense sal soek, sodat u dit sal sien. Ek sal onmiddellik regstappe neem. Ek verstaan ​​nog steeds nie ons motivering nie. Dit is hier waar ek die minister spreek wat nie verhuis nie. Ek doen 'n beroep op 16 miljoen mense. Nou, ek dink ek sal nog 'n snaakse rede deel.

KYK U NA DIE KOMEDIE?

Kan u sien, volgens die komediespesifikasie "gesamentlik en gesamentlik in plaas van gesamentlik en saam", het ons in die aansoek gesê! Met ander woorde, eerder gesamentlik, gesamentlik en gesamentlik; ie iemand is 'n ou Turks, iemand is 'n nuwe Turks. Waarom kyk u nie na die motivering vir komedie nie! Dit is teen die spesifikasie! U lag vir die situasie, maar ongelukkig is dit tragikomies. Jammer, te jammer, nog 'n groot skandaal. Ons is uitgeskakel omdat die vier munisipale ondernemings wat die tender ingeskryf het nie 'n aparte sertifikaat vir werkservaring het nie. Wat is die definisie van die konsortium? Konsortia word gemaak vir die voltooiing van tekorte. Soos reeds gesê, die personeel is gereed daar, die maatskappy se personeel is gereed daar, hulle word terselfdertyd ingelig en aan ons gestuur; 'ons het die tender gemaak, ons is klaar'.

ONS SLUIT MAANDAG 'N MISDAAD IN

Ek lê Maandag 'n kriminele klag aan. Ons lê 'n kriminele klag saam met al die advokate van die Metropolitaanse Munisipaliteit van Istanbul en hoeveel advokate wat sê 'Ek wil deelneem aan Istanboel. Ek sal u die tyd laat weet. Ons prokureurs sal die reg op 16 miljoen mense soek. Dit is 'n baie groot uitgawe, 'n baie groot uitgawe van hierdie stink. 16 sal die regte van miljoene mense soek, mense het my daarvoor gekies.

DIE OPENBARE KAN NIEMAND SONDER TOESTEMMING WORD NIE

Wat is die motivering agter die toekenning van 'n eiendom van 16 miljoen mense aan 'n persoon met 'n kapitaal van 10 duisend TL en tot gister die hoofbestuurder van die 3 duisend TL-salaris in die IMM? Wat ook al die motivering hier is, dit versprei na ander plekke. Ons sal na hom soek. Daarom sal ons nie 16 miljoen mense daarvoor laat gaan nie. Niemand mag die Haydarpaşa- en Sirkeci-stasies binnekom nie, tensy hierdie mense dit toelaat. Ek wou dit met u deel. '

IMM HET DIE TENDER BY 4-MAATSKAPPY BYgewoon

İBB het saam met die maatskappye MEDYA A.Ş, KÜLTÜR A.Ş, İSBAK A.Ş en METRO İSTANBUL A.Ş aan die tender deelgeneem. Hezarfen Consultancy-maatskappy het 'n maandelikse bod van 300 duisend TL in die tender ingedien, terwyl IMM 'n maandelikse bod van 100 duisend TL aangebied het.

Huidige spoorwegtenders

tsaar 11

Golfverkeer

Bereik 9 @ 08: 00 - Bereik 11 @ 17: 00

Spoorwegnuus soek

1 Kommentaar

  1. Okular stigting werknemers wat die salaris neem uit die ibb kontant dispensers demiyormid? Hier is een van die Hussein Avni Bey. Hierdie werk het absoluut niks met godsdiens en Allah te doen nie. Hierdie persoon het 'n jaar gelede 'n onderneming onder die naam van konsultasie geneem en het die boogskuttersraad aangeraai. hüseyin brein is reeds vertroud met die nabyheid van die seun van die Erdogan-familie.10 duisend i, 350 duisend pond kapitaal met die vraag hoe om die huur te gee, maar niemand bevraagteken die hele ibb ibn'nin groot ibb nie. Hüseyin, wat as 'n geldautomaat werk, is hoe hy skielik sy eerste tender wen. Erdoğan Bey se beste vriend self weet dit nie .. 10 duisend TL TL kapitaal van 'n maatskappy 350 duisend pond hoeveel geld oduyebilir.biz banklening gee nie okred krediyi.bu hierdie land darma rook.

kommentaar